Nepřízeň počasí odložila většinu zápasů

0

Nečekané aprílové počasí komplikuje program druhého jarního kola. Většina víkendových zápasů byla z důvodu nepřízně počasí a nevyhovujícího stavu hrací plochy odložena. 

Po dohodě zástupců klubů obou stran a rovněž fotbalových činovníků bylo pět ze sedmi utkání odloženo. Nové termíny zápasů již byly dohodnuty a samotná klání se odehrají v různých středečních termínech v průběhu dubna či počátkem května. Zbylá dvě utkání jsou v plánu prozatím odehrát v tento víkend, nicméně i zde není vyloučeno, že se okolnosti mohou změnit a zápasy se nakonec odloží. Totéž platí o náhradních termínech. Sledujte proto oficiální stránku českého fotbalu (www.fotbal.cz), případně aplikaci Náš fotbal, anebo webovky či facebooky jednotlivých oddílů.

 

Zápasový program 16. kola:

 

Sobota 2.4.2020  -  15:30

Slovan Ostrava vs. Malé Hoštice

Náhradní hřiště:   UT Vista (ul. Plzeňská 2, Ostrava-JIH)

 

Středa 13.4.  -  17:30

Kozmice vs. Zlatníky

 

Středa 20.4.  -  17:15

Stará Bělá vs. Štěpánkovice

 

Středa 27.4.  -  17:00

Hradec nad Mor. vs. Darkovičky

Chlebičov vs. Vřesina

 

Středa 4.5.  -  16:00

Kravaře vs. Ludgeřovice

 

Středa 4.5.  -  17:00

Bolatice vs. Mokré Lazce  

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou