JIHOČESKÝ KRAJ - Statistiky fotbalového podzimu. Kdo je nejlepším střelcem, kdo byl nejčastěji karetně napomínán a další

0

Fotbalový podzim (až na Dynamo v první lize) je za námi - pojďte se podívat na souhrn statistik za Jihočeský kraj! V galerii si můžete projít nejlepší střelce dle uplatněného fotbalunas.cz koeficientu pro jednotlivé soutěže, který umožňuje porovnat kanonýry napříč soutěžemi. Kdo se pak stal střeleckým králem dle absolutního počtu nastřílených branek? A kdo v Jihočeském kraji viděl nejčastěji žlutou, nebo dokonce červenou kartu? A které týmy byly nejčastěji napomínány?

KANONÝŘI JIHOČESKÉHO KRAJE

Abychom mohli jednotlivé soutěže v Jihočeském kraji a jejich kanonýry vůbec porovnat, stanovili jsme koeficienty obtížnosti dle úrovně soutěží a podle nich přesné trefy fotbalistů přepočítali do celkového žebříčku kanonýrů. Přinášíme tak stovku nejlepších jihočeských střelců podzimu. Vítězem se stal LIBOR DVOŘÁK ze Studené, hrající v I.B třídě. Další pořadí v galerii. Dle absolutního počtu branek se pak nejvýše umístil MAREK TOMIS z Křemže (26 branek, OP Český Krumlov).

 

KOEFICIENT:

1. liga - 3,1

2. liga - 2,5

ČFL, MSFL (v tabulce jako 3.liga) - 2

Divize - 1,6

Krajský přebor - 1,4

1.A třída - 1,2

1.B třída - 1,1

Okresní přebor - 0,9

III. třída - 0,8

IV. třída - 0,7

 

VYLOUČENÍ A KARTY

Dominik Folta z Bavorova viděl za podzim celkem 11 žlutých karet! I díky jeho přispění byl právě Bavorov týmem, který byl žlutou kartou napomínán nejčastěji (46 žlutých karet za podzim). Co se týče vyloučení, bylo na tom nejhůře Táborsko B v krajském přeboru a Šumava Frymburk v I.B třídě (6 vyloučení). Další pořadí ve fotogalerii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou