Zpráva ze soubojů bojového sportu? Bohužel - to jen sudí popsali dění ve fotbalovém zápase...

0

Napadení, sražení k zemi, údery pěstí. Brutální kopnutí do zátylku hlavy, podezření na otřes mozku. Kopnutí do zad ležícího. To je výčet výrazů, které použili rozhodčí dvou předčasně ukončených víkendových zápasů.

Utkání okresního přeboru okresu Písek mezi TJ Králova Lhota a FK Protivín B se nedohrálo po ataku rozhodčího z 57. minuty. Hosté v té době vedli 1:0. Rozhodčí Koukol svůj pohled na věc popsal v zápise o utkání: "V 56. minutě při vhazování přiběhl domácí hráč č.15 a udeřil mě pěstí z boku do obličeje. Z důvodu psychické a fyzické újmy jsem zápas ukončil. Po ukončení utkání opětovně přiběhl hráč č. 15 a udeřil mě opětovně pěstí z boku do hlavy. Upadl jsem a přiběhl domácí hráč č.13 a kopl mě ležícího do zad, když jsem vstal, udeřil mě hráč ještě pěstí do zad. Za doprovodu hostujících hráčů a hlavního pořadatele jsem se dostal do kabin." Utkání bylo kontumováno ve prospěch rezervy Protivína.

 

Snad ještě brutálněji působí popis dění Sokolu Hunčice s Trafo Hadačka III. třídy okresu Plzeň - Sever. I zde přinášíme popis podle znění, jak jej uvedl hlavní sudí utkání Kříž v oficiálním zápise po utkání: "V 68. minutě hostující hráč s číslem 2 v přerušené hře udeřil hlavou do spánku domácího hráče s číslem 10. Po tomto úderu následovala odveta hráče s číslem 14 - velmi hrubé napadení: sražení k zemi a následné brutální kopnutí do zátylku hlavy. Oba napadení hráči: domácí číslo 10 a hostující číslo 2 vykazují známky případného otřesu mozku. Poté vedoucí hostujícího mužstva odvolal ze hřiště hostující tým, načež nebylo možno v zápase pokračovat a rozhodčí jej ukončil."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou