Splní Češi povinnost?

0

Pondělní večer si pro české fanoušky přichystal další z kvalifikačních duelů na světový šampionát v Kataru. Družinu lodivoda Jaroslava Šilhavého čeká soupeř z Běloruska a pokud chtějí Češi udržet naději na účast na Mistrovství světa, musí potvrdit roli jasného favorita a zvítězit. 

Oproti nepříliš povedenému duelu s Walesem došlo v nominaci kouče Šilhavého ke třem změnám. Pro žluté karty nemůže dnes nastoupit Antonín Barák, kvůli zranění se od týmu odpojil Tomáš Holeš a gólman Aleš Mandous odcestoval ze srazu z osobních důvodů. Jako náhradníky Šilhavý určil Filipa Nguyena, Davida Pavelku a Pavla Buchu, pro kterého se jedná o premiéru v seniorském týmu. 

 

Duel se odehraje v ruské Kazani, řídit ho bude francouzský sudí Letexier. Sázkové kanceláře výrazně favorizují Čechy, avšak domácí duel s houževnatými Bělorusy potvrdil, že nás nečeká nic jednoduchého. 

 

Výkop je naplánován na 20:45, přímý přenos vysílá stanice ČT sport.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou