Reprezentace přišla před Walesem o jednu z opor

0

Nominace Jaroslava Šilhavého před říjnovými duely v rámci kvalifikace na MS 2022 se nezadržitelně blíží. Český lodivod však již teď ví, že pro utkání s Walesem a Běloruskem bude postrádat šikovného záložníka.. 

Řeč je o Jakubu Janktovi, jedné z letních posil španělského Getafe. Ten si v sobotním duelu ve druhém poločase "ustlal" na trávníku a bylo jasné, že je zle. Podezření na zlomeninu se nepotvrdilo, avšak jeho kotník je podvrtnutý a agilní "Sampi" tak bude čtyři až šest týdnů mimo hru.

 

Šilhavý nemůže počítat ani s obránci Kadeřábkem a Kúdelou, kteří vypadli také vinou zranění. Otázka zůstává nad kanonýrem Schickem, ten musel kvůli zdravotním problémům odstoupit ze zápasu Leverkusenu se Stuttgartem. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou