Fantastický úspěch pro "česká kladiva"

0

Patřili k tahounům West Hamu a výrazně se přičinili ke skvělému šestému místu v anglické Premier League, kterým si zajistili účast v evropských pohárech. Fanoušci si je doslova zamilovali a své "czechmates" velebí téměř pod každým příspěvkem na sociálních sítích. Držitelé prvního, respektive druhého místa v anketě Fotbalista roku, Tomáš Souček a Vladimír Coufal, se mohou těšit z dalšího skvělého úspěchu. 

Tomáš Souček byl fanoušky West Hamu v prestižní anketě zvolen "Kladivářem roku" a zařadil se tak mezi jména jako Carlos Tevez, Dimitri Payet či stále hrající legenda Mark Noble. 

To však nebyla jediná pocta pro českého dlouhána, spolu s tankem Antoniem se s deseti vstřelenými brankami stali nejlepšími střelci týmu uplynulé sezóny. Nutno dodat, že deset přesných zásahů je pro defenzivního záložníka v soutěži, jakou je Premier League, fantastický počin. 

 

Pozadu za svým parťákem nezůstal ani "Cuf". Jeho příchod do klubu byl příznivci londýnského celku označen jako přestup sezóny. Reprezentační obránce se od prvního zápasu dokonale adaptoval na ostrovní ligu a po celou sezónu podával stabilní výkony. Odměnou mu bylo kromě tohoto ocenění i sedm gólových přihrávek. 

 

Není tak divu, že v Anglii jsou s věčně usměvavými exslávisty spokojeni nad očekávání a není vyloučeno, že je brzy doplní další krajané. Skloňovalo se například jméno Alexe Krále či Adama Hložka. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou