VIDEO: Ne, dvojku ne! Sparta i Slavia shodně padly

0

Ne příliš povedeně vstoupily největší pražské celky do dalších bojů o Ligu mistrů. Už v úterý Sparta nestačila na favorizované Monako. Středeční večer pak patřil poměrně překvapivému vítězství Ferencvárose nad Sešívanými. 

Sparta začala proti klubu působícím v Ligue 1 velmi dobře a do první velké šance se dostal Hložek. Bohužel hlavou minul a následně při rohovém kopu neuhlídal Tchouameniho, který neměl s otevřením skóre problém. Poté však zvolil možná trochu provokativní způsob oslavy, kdy běžel dát průchod svým emocím přímo pod sparťanský kotel. Někteří z méně inteligentních fanoušků dali nevoli s tímto tahem najevo údajnými rasistickými poznámkami, což monacký středopolař hned upaloval sdělit hlavnímu sudímu Oliverovi. 

I přes hrozící přerušení se duel nakonec dohrál, druhou branku hostí vstřelil po zmatku ve vápně domácích Volland a Sparta tak bude mít v Monaku velmi těžkou práci. 

 

Sešívaní vstupovali do dvojzápasu s Budapeští jako mírný favorit a od úvodu na svého soupeře vlétli. Těsně před poločasem se mohli z kuriózního vedení radovat domácí, kteří do té doby nevystřelili na bránu. Kacharaba ve skluzu přihrál míč na Koláře, jenže před slávistickým gólmanem se "objevil krtek" a balón k úžasu všech skončil v síti.

Úvod druhého poločasu Slavii nevyšel, trochu okatě ve vápně upadl Uzuni, avšak španělský arbitr vyhodnotil háček Kacharaby jako faul a nařízenou penaltu se štěstím proměnil Kharatin. 

Nápor českého celku sílil, avšak obrana spolu s gólmanem Ferencvárose byla pozorná a nedovolila Slávistům snížit. Na druhé straně se musel proti úníku Nguena zaskvět Kolář. Více zajímavých momentů již duel nepřinesl a stejně jako Sparta i Slavia bude v odvetě dohánět dvougólové manko. 

 

Ohlasy po zápase Ferencváros - Slavia

 

 

Dnes se představí v rámci předkola Evropské, respektive Evropské konferenční ligy i Jablonec s Plzní. Družina Petra Rady přivítá ve svém svatostánku slavný Celtic a přímý přenos můžete sledovat od 17:45 na stanici ČT 2.

Viktoria odcestovala do Walesu, kde se utká s místním TNS od 20:45. Duel můžete sledovat na sázkařských portálech Tipsport, Chance nebo případně Fortuna. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou