Český dříč mezi osmi nejlepšími hráči anglické ligy!

0

Dnes ráno zveřejnila anglická Premier League oficiální osmičlennou nominaci na nejlepšího hráče uplynulé sezóny, ve které se nachází i rodák z Havlíčkova Brodu!

Tomáš Souček, 26 letý reprezentant a v současnosti jeden z našich nejdůležitějších hráčů si v Anglii vysloužil již několik ocenění a chválu sbírá spolu se svým kolegou Vladimírem Coufalem téměř po každém odehraném utkání. 

 

O vítězi budou rozhodovat experti, kapitáni ze všech 20 týmů v anglické lize, ale také Vy, fanoušci!

 

Spolu s Tomášem se do nejlepších osmi probojovali Kevin de Bruyne a Ruben Dias (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United), Jack Grealish (Aston Villa), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Mason Mount (Chelsea) a Mohamed Salah (Liverpool). Hlasovat můžete ZDE!

 

Souček nastoupil ve všech 38 utkáních a vstřelil 10 branek, čímž se stal spolu se spoluhráčem Antoniem nejlepším střelcem svého mužstva. 

 

Spolu s Vladimírem Coufalem měli lví podíl na herním vzestupu svého celku a West Ham skončil na 6. místě a senzačně si tak vybojoval účast v nadcházejícím ročníku Evropské ligy. 

 

Kladiváři získali 65 bodů, což je klubový rekord. 

 

Souček je jedním ze sedmi hráčů z celé ligy, který nastoupil do všech 38 ligových zápasů a zároveň odehrál každou minutu (3420)!

 

Šestkrát získal ocenění muž zápasu, což ho v této disciplíně řadí na skvělé šesté místo.

 

Ještě donedávna vládnul Tomáš i vyhraným vzdušným soubojům, tam ho nakonec na prvním místě nahradil útočník Christian Benteke, ten má však o téměř polovinu odehraných minut méně.

 

No a co se týče průměrného zápasového hodnocení, nachází se náš středopolař na pátém místě s hodnotou 7.36.

 

Na porovnání s ostatními hráči Premier League a mnoho dalšího můžete nahlédnout v naší galerii!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou