Repre má přednost, vzkazuje Tvrdík a klíčové hráče Slavie posílá na dovolenou

0

Pražská Slavia již nemůže v sezóně dosáhnout na žádný další titul, ve hře je ale stále trvající šňura neporazitelnosti, která trvá již neuvěřitelných 44 utkání. 

I přes to se Jaroslav Šilhavý, trenér reprezentace, dohodl s Jaroslavem Tvrdíkem, šéfem Slavie, na "nařízeném odpočinku" pro několik hráčů Slavie, se kterými se počítá na letošním EURU. 

 

Slavia si již dříve pojistila obhajobu ligového titulu. Ve včerejším duelu s Plzní si po sympatickém výkonu v desíti hrajících domácích viktoriánů přeci jen připsala vítězství po brance Simy. Po roční pauze tak opět ovládli i MOL cup a slaví double.

 

Ještě včera večer zveřejnil Tvrdík na svém twitteru vyjádření, které mnohé zaskočilo.

 

„Na žádost trenéra reprezentačního týmu České republiky od zítra posíláme na dovolenou před EURO hráče klubu s možnou nominací na mistrovství Evropy ve fotbale 2021."

 

Sám zároveń neopomněl vzpomenout fakt stále trvající neporazitelnosti.

 

„Může nás případně mrzet konec prodloužení rekordu Slavie, ale reprezentace země je pro nás největší hodnota," dodal.

 

O koho konkrétně se bude jednat, můžeme v tuto chvíli pouze spekulovat. Téměř s jistotou se však bude jednat o obránce Bořila, Zimu a záložníky Holeše, Masopusta a Ševčíka. Uvažovat by se ale mohlo například i o probuzeném střelci Kuchtovi. Počítat však trenér Šilhavý nemůže s Provodem, který je zraněný.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou