SK Rakovník uhrál cennou remízu s druholigovým Vyšehradem

0

Přátelské utkání mezi druholigovým Vyšehradem a třetiligovým SK Rakovník gól nepřineslo, byť šance byly k vidění na obou stranách. V královském městě se představilo zároveň několik zvučných jmen pražského celku, která mohla přilákat jistě více fotbalových příznivců.

Tento zápas hraný druhou srpnovou sobotu nepřinesl ani jeden gól, přesto šlo o velmi zajímavé utkání. Pro domácí fotbalisty velice úspěšný, remíza s kvalitním soupeřem z druhé ligy se musí počítat. Mužstva, která vedou známí bývalí ligoví trenéři (Martin Pulpit a Roman Nádvorník), se představila v dobrém světle a i v takovém vedru šlo o velmi kvalitní zápas ve vysokém tempu. Šance byly k vidění na obou stranách, ale Vyšehrad měl přeci jen o něco více ze hry. V bráně Rakovníka chytal skvěle brankář Janda, díky kterému se mohli domácí radovat z čistého konta.

 

Nejvíce šanci z domácího týmu měl Jaroslav Červený nebo Marek Hejda. Na straně druhé byl znát exligový hráč Jablonský. Nebyl to ale jediný hráč, který má zkušenosti s nejvyšší soutěží u nás i v zahraničí. Dres Vyšehradu oblékal i Milan Černý, Milan Nitrianský nebo Jan Suchan. Domácí stále čekají na své uvažované posily a příští týden je čeká generálka v Živanicích. Utkání spolehlivě odřídil sudí Pavel Franěk.

 

Rakovník: Janda - Krupička, Rendla, Duchoň, Tvrz - Hamouz, Dembele - Hejda, Krejčík, Rohla - Jar. Červený. Střídali: Šindler, Schwendt, Racocha, Kalaš, Pelyak a Dolák. Trenéři: Martin Pulpit a Radim Suchánek.

Vyšehrad: M. Babka – Alexandr, Nitrianský, Kokorovič – Černý – Šandera (46. Polák), Kříž, Suchan (46. Vaněk), Jablonský (46. Drobílek) – Pouček (46. Čejka), Vandas. Na lavičce byl ještě připraven brankář Otáhal. Trenéři: Roman Nádvorník, Oldřich Pařízek a Ondřej Švejdík.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou