Junior v přípravě s Chanovicemi nedal soupeři šanci

0

Strakonice potvrdily svou pozici jako účastník krajského přeboru a rozdrtily Chanovice z plzeňské I.B třídy.

Junior Strakonice - Chanovice (I.B.)  7:1 (3:1) – 6.6.2020  -  17,00 hod.

Branky: Petráň, Nosek, Němeček, Čapek, Petr Baloušek, Zelenka T., Fábera - Prýmas

 

Sestava Junior: Uhříček – Máška, Říha (Šimek), M. Kostka (M. Šrámek), Peroutka (Boukalík) – Kočí (Čapek), Němeček (Zelenka), Funda (Kratochvíl), Petráň (Mls) -  Zoubek (Fábera) – Nosek (Petr Baloušek)

Rozhodčí: Marek Mráz - Edita Cimrhanzlová, Čapek (Němeček)

Střely celkem: 16:5

Střely na bránu: 11:2

Rohy:  4:3

Zápas s účastníkem první „B“ třídy měli domácí celý zápas pod kontrolou a během zápasu se zrodily pěkné akce i některá zakončení. Již v 9. minutě měl první velkou šanci Němeček, ale zakončil do brankáře. Ve 12. minutě Kočí zatáhl balon po křídle, přesným centrem našel Petráně a ten nabídnutou šanci proměnil - 1:0. V 15. minutě bylo vyrovnáno, když centr hostí do vápna mezi beky proměnil hlavou Prýmas. V 17. minutě Zoubek perfektně uvolnil do brejku Noska a ten mazácky vrátil vedení zpět - 2:1. V 21. minutě Nosek u rohového praporku udělal jak obránce, tak golmana, přihrál Němečkovi a ten dává do prázdné branky na 3:1.

 

V 50. minutě Baloušek našel za vápnem Čapka, který trefil šibenici - 4:1. V 61. minutě Máška dostal dlouhý balon za obranu, přihrál do vápna volnému Balouškovi a ten navyšuje na 5:1. V 82. minutě Fábera namazal před vápno Zelenkovi a ten trefil přesně k tyči - 6:1. V 85. minutě Petřík z přímého kopu pořádně protáhnul bezchybného Uhříčka. V téže minutě Čapek unikl po křídle, zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Kratochvíla, který chytře balon pustil mezi nohama na volného Fáberu a ten tak stanovil konečné skóre na 7:1.

Autor: Cibulka Jiří (STR)

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou