Turnaj "Fotbal spojuje": Nová Ves si po přestávce s chutí zastřílela, Mladé přetlačilo Ledenice

0

Hrdějovice na favorita turnaje neměly...

1.kolo:

Hrdějovice-N.Ves 0:7 (0:0)

Branky: 47., 56. a 64. D.Vávra, 51. a 69. Novák, 53. a 88. Procházka

Rozhodčí: Zabilka, bez karet.

Hrdějovice: Boček-Pavel, Fajtl, Filípek, Hůda, Sýkora, Nedorost, Kaisler, Bohoněk, Hrdlička, Ambrož, střídali: Turek, Melichar, Remiáš, Polák

N.Ves: Bartizal-F.Vávra, Žoček, Janeček, Novák, Neumann, Graman, Trejbal, Havel, Holý, Jiránek, střídali: Boháč, Šulčík, D.Vávra, Procházka.

Domácí vzdorovali favoritovi pouze poločas, poté se promítla opačná efektivita střídání. Hrdějovičtí vsadili na mládí, hosté na zkušenost, což rozhodlo. Třikrát se prosadil střídající David Vávra, nejhezčí branku si nechal na závěr Radomil Procházka z trestného kopu vstřeleným exkluzivním "angličanem".

 

Mladé - Ledenice 3:2 (2:0)

Branky: Moudrý 2,V.König ml.-Kadlec,Volák,

Rozhodčí: Vejčík, bez karet. 

Mladé: Voneš - Šťastný, Zemek, Drábek, P. Schuster, M. Schuster, König, Moudrý, Šafrata, Vokáč, Kočvara, střídali: Pešek, Ira, Novotný, Linhart

Ledenice – 1. poločas: Mařík – Princl, Fencl, Fošum, Čermák – V. Svoboda, Hinterhölz (35. Volf), Kadlec, Šrajer – Winkler, Hrubý. 2. poločas: Vítek – Volák, Fošum, Fencl, Havelka – V. Svoboda, Volf, Kadlec, Kožant – Winkler, P. Svoboda.

V souboji účastníků déčkové skupiny I.B využilo Mladé, stejně jako v podzimní mistrovské části, domácí prostředí a ve vyrovnaném utkání těsně zvítězilo. Neudrželo sice vypracovaný poločasový náskok, nicméně v závěru přesto strhlo vítězství na svou stranu, když se podruhé v utkání zapsal do listiny střelců Vojtěch Moudrý.

 

Další program:

2. kolo:

pátek 5.6., 18:00, N. Ves - Mladé

sobota 6.6., 17:00, D. Bukovsko - Hrdějovice


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou