Body budou zůstavat doma, myslí si expert Josef Novák ml.

0

Jihočeský krajský přebor pokračuje 23.kolem a dle experta se bude jednat o kolo, v němž se z bodů, krom jednoho zápasu, budou radovat domácí. Jak dopadne šlágr kola Osek - Třeboň, či záchranářský souboj Dačice - Kaplice?

Veselí nad Lužnicí - Soběslav

Tradiční derby jistě nabídne velice zajímavý duel, který na tribuny přitáhne hodně diváků. Veselí na jaře stoupá tabulkou a doma na poslední výsledky dokáže navázat i se stále ohroženou Soběslaví.

Tip experta: 1

 

Čimelice - Jindřichův Hradec

Hradec se po zaváhání Oseku v minulém kole dostal do mírného trháku. Nicméně Čimelice na jaře patří k těm lepším týmům a hráči od rybníka Vajgaru to zde budou mít velice těžké. Minimálně bod si odsud ovšem odvezou.

Tip experta: 02

 

Dačice – Kaplice

Domácí tým minulý zápas porazil doma Sedlici a jistě se pokusí na zlepšený herní projev z druhého poločasu navázat i v zápase s Kaplicí. Dačičtí bohužel do konce sezóny přišly o jednoho z nejlepších hráčů Štolbu a ofenzivní síla tak bude značně oslabena. Než pohledný fotbal spíš očekávám urputný boj. Body zůstanou doma, otázkou ovšem je kolik.

Tip experta: 10

 

Rudolfov - Prachatice

Hráči z předměstí Českých Budějovic tentokrát absolvují anglický týden. Ve středu hodně potrápili vedoucí Hradec a věřím, že jsou schopni potrápit i prachatický Tatran. Zápas by mohl skončit remízou.

Tip experta: 0

 

Osek - Třeboň

Jednoznačně šlágr kola – druhý se třetím. Oba týmy se prezentují ofenzivním fotbalem a v jejich zápasech padá hodně branek a nejinak by tomu mohlo být i v tentokrát. Věřím, že si diváci přijdou na své a v Oseku se budou podávat gólové hody. Domácí musí vyhrát, aby živili naději na první místo. Prohra by znamenala už velké komplikace.

Tip experta: 1

 

Sedlice – Písek “B“

Domácí jsou v nezáviděníhodné situaci a nutně potřebují bodovat. V posledním týdnu sice dokázali vydolovat pouhý bod, ovšem nebýt neproměněných tutovek v úvodu s Dačicemi a nezvládnutého závěru s Čimelicemi, mohli na tom být daleko lépe. Tentokrát by při nich mohlo stát i trochu štěstíčka a všechny body by mohli zůstat doma.

Tip experta: 1

 

Želeč - Jankov

Ani Želeč nemá ani zdaleka vyhráno a doma body ztrácet nesmí. Na domácím hřišti nyní budou hostit ve výborné formě hrající Jankov. Mohl by rozhodnout větší chtíč.

Tip experta: 1

 

Hluboká – Dražice

Oba týmy jsou stále hodně ohroženy a i když jsou Dražice osmé a Hluboká poslední, dělí je pouhých 6 bodů. Domácí celek v posledním domácím zápase nebyl daleko od senzace a výhra s vedoucím týmem z J. Hradce mu unikla až v samotném závěru. Nyní by to ovšem mohlo vyjít a boj v dolní polovině tabulky by se mohl opět zdramatizovat.

Tip experta: 1

 

 

Tipy experta 21.kolo - 5 OK - 3 KO

Tipy experta 22.kolo - 5 OK - 3 KO

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou