Tip experta: 19. kolo III. třídy sk. B, okr. Příbram pro nás tipuje Lečický Miroslav Střeleček

0

   O své tipy pro soutěž III. třída sk. B, okr. Příbram se s námi podělil opravdový odborník, fanoušek chorvatského fotbalu, bývalý sportovní publicista Miroslav Střeleček. Jeho články jste mohli zahlédnout například v týdeníku gól nebo později v deníku Šíp a dalších. V současné době je vedoucím mužstva Sk Sokol Velká Lečice a užívá si s ní netradiční roli lídra tabulky. 

 

 

 

 

TJ Stará Huť – MFK Dobříš C  TIP: 0

Stará Huť předvádí na domácím hřišti pouze průměrné výkony, Dobříš podává v probíhající sezóně velmi nevyrovnané výkony. V tomto utkání to vidím na remízu. 

 

Vltavan Hříměždice – Daleké Dušníky B  TIP: 1

Oba celky mají ještě slušnou šanci na postup, Hříměždice k tomu mají o něco blíž a nebudou chtít doma ztratit. Daleké Dušníky začaly v jarní části ztrácet a Hříměždice jsou určitě v lepší formě.

 

TJ Prostřední Lhota – Vltavan Borotice  TIP: 2

Tady to bude zápas na krev. Prostřední Lhota teď potřebuje bodovat v každém zápase, Borotice však mají velmi slušný, ještě nedávno přeborový, kádr a v tomto utkání věřím spíš jim.

 

SK Nový knín B – SK Petrovice B  TIP: 0

Řel bych, že Knín má teď o něco lepší kádr, ale v tomto zápase bude záležet hlavně na tom, jak se zapojí hráči z A týmů obou mužstev. Tipuji dělbu bodů.

 

TJ Mokrovraty – Sokol Počepice  TIP: 2

V Počepicích velmi touží po postupu a dělají pro to všechno. Na údajně nejhorším hřišti okrese (což, ale není pravda, nejhorší máme my v Lečici) si pohlídají body a půjdou za postupem.

 

FC Višnová – TJ Obořiště  TIP: 1

Tady je favorit jasný, Višnová disponuje velmi silným a kompaktním týmem. Obořiště je sice svěží, snaživý tým, ale směrem do předu témeř neškodný.

 

Sokol Velká Lečice – Sokol Kamýk TIP: 2 

 

Lečice bude v tomto utkání oslabena minimálně o stopera Rambouska a záložníka Štěpána a i když má na domácím hřišti šňůru 19 neprohraných utkání v řadě, tak bych víc věřil týmu z Kamýka. Mám ale zkušenost, že když sázím proti svým, většinou to dopadne naopak. Budu tedy doufat, že tento tip mi nevyjde a Lečice prodlouží svou neporazitelnost.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou