Opilý asistent rozhodčího si rok nezapíská a zaplatí tučnou pokutu!

0

Disciplinární komise Středočeského krajského fotbalového svazu vynesla tresty v kauze opilého asistenta rozhodčího na zápase dorostu.

Asistent rozhodčího Milan Šefara , který byl viditelně pod vlivem alkoholu, dostal zákaz výkonu jakékoliv funkce v soutěžích FAČR na jeden rok a také pokutu 40 000 Kč. Zde je nutno zmínit, že odměny pro hlavní rozhodčí v krajském přeboru dorostu jsou pro hlavního rozhodčího 475,- Kč a pro asistenta 275,- Kč, v kategorii dospělých potom 1 100,- Kč pro hlavního a 650,- Kč pro asistenta. Udělená pokuta je tedy opravdu vysoká. 

 

Článek s videem, kde jsme vás o incidentu informovali jako první, najdete zde

 

To nebyl však jediný skandál v utkání. Hlavní rozhodčí Tomáš Brožek úmyslně uvedl v zápise o utkání nepravdivé informace, čímž se nejspíše snažil krýt svého kolegu. Trest pro hlavního rozhodčího vynesla disciplinárka také. Zákaz výkonu jakékoliv funkce v soutěžích FAČR na jeden rok a pokuta 20 000 Kč. 

 

Oba pánové si tak od fotbalu delší dobu nuceně odpočinou. Je třeba doufat, že se podobné případy nebudou opakovat, k čemuž by mohl přispět i vysoký trest a zájem médií o tuto kauzu. 

 

  

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou