Klub, jehož fanoušci napadli rozhodčí, už zná trest. Zaplatí tučnou pokutu a nezahraje si doma!

0

Případ, o němž jsme informovali, už má na fotbalové půdě svůj důsledek. Disciplinární komise se k Choryni postavila razantním způsobem.

Utkání I.B třídy skupiny A Zlínského kraje mezi domácím Sokolem Choryně a hosty z Lidečka skončilo nerozhodně 2:2. Domácí vedli 2:0, jenomže když přišli o druhého vyloučeného hráče, hosté zabrali a srovnali. A domácí fandové měli sudímu Jiřími Pavlicovi jeho verdikty za zlé. Situace všem přerostla přes hlavu a vyvrcholila chuligánským chováním skupiny individuí. Příznivci domácího klubu nenechali rozhodčí odjet, obklíčili je v autě a rozmlátili zadní okno. Situaci musela na místě řešit policie. 

 

ČTĚTE: Perné chvilky plné strachu. Trojici rozhodčích v autě obklíčili fanoušci, rozmlátili zadní okno

 

Disciplinární komise zlínského krajského svazu už rozhodla o trestech. TJ Sokol Choryně dostal pokutu ve výši 15 000 Kč za porušení povinností pořádajícího klubu, nesportovní chování fanoušků a jiných osob. Pokutu 3000 Kč pak komise vyměřila hlavnímu pořadateli choryňského klubu, ten navíc nesmí vykonávat funkci pořadatele po dobu trvání tohoto fotbalového ročníku.

 

A pak došlo ještě k jednomu, v nižších soutěžích velmi neobvyklému potrestání. Sokolu Choryně totiž byl uzavřen stadion! A to na dvě nejbližší soutěžní utkání, které je navíc Choryně povinna sehrát minimálně dvacet kilometrů od svého domovského hřiště.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou