Kde se hraje, tam to žije! Kopejte za fotbal i vy se svým týmem, Gambrinus vás odmění!

0

Kde není fotbal, tam chcípl pes. A tak se vyplatí za něj pořádně kopat! Pivovar Gambrinus si přichystal už desáté pokračování programu Kopeme za fotbal a po loňském rekordním ročníku nabídne účastníkům ještě více atraktivních odměn! Zapojte se svým klubem i vy!

Již podesáté se mohou všichni aktivní fotbalisté, fanoušci i příznivci amatérského fotbalu v České republice těšit na nový ročník unikátního fotbalového projektu Gambrinus Kopeme za fotbal! Ten byl spuštěn v roce 2010 a od té doby materiálně a finančně podporuje kluby z krajských a okresních soutěží. K letošnímu létu se v projektu vyskytuje více než 800 týmů!

 

Minulá sezóna programu Kopeme za fotbal byla rekordní nejen v počtu zapojených týmů, ale i v investovaných prostředcích. Gambrinus v ročníku 2018/19 věnoval zapojeným týmům například sady fotbalových dresů a míčů v hodnotě 3,7 milionu korun, 2,4 milionu putovalo na zkvalitnění sportovního zázemí a kluby získaly celkem 3400 sudů piva v hodnotě 4,8 milionu! Rekapitulaci toho nejlepšího z programu Kopeme za fotbal za sezónu 2019/19 najdete ZDE.

 

Stovkám klubů už program Gambrinus Kopeme za fotbal pomohl, ale u toho se rozhodně nechce zastavit a nadále se rozrůstá! A tak láká kluby k účasti i v aktuálním ročníku.

 

REGISTROVAT SVŮJ TÝM DO PROJEKTU GAMRINUS KOPEME ZA FOTBAL

 

Zapojit se do programu může každý klub. A co za výhody tím získá? Jen za pouhou registraci se může těšit na voucher na 30l sud Gambrinus a startovací balíček, který obsahuje zápasové míče nebo dresy. Kluby mají dále šanci na zisk atraktivních odměn, finančních příspěvků od Gambrinusu určených k investici do zázemí a nechybí ani soutěž o sudy piva Gambrinus, jejich čepováním na zápasech může být klub financován. Ve hře je i sportovní vybavení, zájezd na utkání v elitních evropských soutěžích nebo třeba přátelák s týmem hvězdných sportovců a celebrit Real Top Praha!

 

Především na vesnicích je fotbal nenahraditelným fenoménem. Fotbal je to, co, vesnici spojuje, a i když konečný výsledek kolikrát není tím nejdůležitějším, přátelské posezení u piva s výhledem na hřiště bývá nenahraditelným programem víkendu.

 

Zapojte se i vy kopejte za fotbal spolu s Gambrinusem! Více na kopemezafotbal.cz.

 

Protože nejen Pavel Horváth dobře ví, že KDE SE HRAJE, TAM TO ŽIJE!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou