FOTOSERIÁL: Ženy s píšťalkou

0

Že se v rozhodcovském dresu objeví na hřišti zástupkyně něžného pohlaví, už dávno není takovou výjimkou. Některé z nich mají na hřišti respekt, který jim pánové můžou jen závidět.

Ať s píšťalkou nebo na lajně s praporkem, ať už v okresní soutěži či v ČFL nebo MSFL, dámy se i o uplynulém ročníku snažily korigovat pány na hřišti. Ve fotogalerii (seskládané z fotek poskytnutých našimi spolupracovníky) si můžete některé fotky „růží mezi trním“ z právě skončené sezóny prohlédnout.

 

Jaké máte zkušenosti s ženskými rozhodčími vy, převládají pozitivní, nebo negativní zkušenosti? Přidejte do diskuse váš názor.

 

Zapomněli jsme na někoho? Objevili jste další slečny a paní rozhodčí na našem portálu? Zašlete nám fotky na info@fotbalunas.cz!

 

JARO 2019

Dokopná

Očima ligových fanynek

Nejlepší momentky fotbalového jara

Fotbal někdy bolí 

Něco na zub 

Zvířecí mazlíčci

Emoce na pochodu

Očima fanynek 

Exotika na českých trávnících

Život na střídačce 

Pánové rozhodčí

Dvanáctý hráč

Život ve skluzu

Postav třeba zeď

Těžká práce gólmanů

Hlavička

Groundhopping&Ultra


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou