NEJLEPŠÍ STŘELECKÉ KOUSKY SEZÓNY: Deset gólů za zápas a hattrick během tří minut

0

Tentokrát jsme se zaměřili na to, kteří kanonýři zažili v sezóně nezapomenutelný zápas. Maximem bylo deset gólů jednoho hráče v zápase!

DESET GÓLŮ JEDNOHO STŘELCE ZA ZÁPAS

Jen dvěma hráčům se povedlo v jediném zápase nasázet deset branek. Bylo to v rekordním zápase Tří Dvorů (30:2), kdy se takto zaskvěl Tomáš Javorek!

 

A stejným kouskem se předvedl i Marek Janča z Nýřan B, který při výhře 15:0 také pokořil soupeřova gólmana desetkrát.


ČISTÉ HATTRICKY BĚHEM ŠESTI MINUT. ROUBAL TO ZVLÁDL DOKONCE ZA TŘI!

Tři góly během tří minut? To už je snad na zápis do knihy rekordů! Právě tímto kouskem se ale předvedl v plzeňském okresním přeboru Tomáš Roubal! Při výhře Druztové 5:2 nasázel tři branky mezi 23. a 26. minutou.

 

Hned dvěma hráčům se podařil v sezóně další husarský kousek - hattrick během šesti minut. 

 

Jan Vrábík se takto předvedl v rakovnické IV. třídě v dresu Kněževse B. Navíc i další gól vstřelil on (4 góly tak stihl za pouhou čtvrthodinku), celkem v utkání skóroval pětkrát.

 

Stejně bleskovým hattrickem se blýskl i Ondřej Harasiewicz. A to pozor, v krajském přeboru! Novou Roli tak dotáhl za výhrou na citickém hřišti, hattrick zkompletoval už v 8. minutě!

 

ČTĚTE TAKÉ:

NEJVĚTŠÍ DEBAKLY SEZÓNY

NEJVĚTŠÍ DIVOČINY SEZÓNY


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou