Poslední ceny pro vítěze tipovačky rozdány! A radovat se může i dvojice uživatelů, která zaslala fotky a reportáž ze zápasu!

0

Máme po sezóně! Nezapomínáme naposledy ani na vyhlášení nejlepších tipérů. Odměňujeme i registrované uživatele, kteří na fotbalunas.cz vložili za poslední týden fotky nebo třeba reportáž k jednotlivým zápasům! Odměnou jsou vouchery do prodejny Sportfotbal.cz.

SOUTĚŽ PRO PŘISPÍVAJÍCÍ UŽIVATELE

Novinka! Spolupracujete s naším portálem a pomáháte tak vytvářet ten nejlepší web o amatérském fotbalu v České republice? Tak to se můžete těšit na odměnu! Každý týden totiž budeme losovat dva z registrovaných uživatelů, kteří vložili k některému ze zápasů fotky, textový odkaz nebo třeba youtube odkaz na sestřih ze zápasu. Více čtěte ZDE. Pokračovat budeme zase v příští sezóně!

 

Za období od 12. až 19. června se štěstí usmálo na následující uživatele, kteří se můžou těšit na poukaz na 500 Kč do největší fotbalové speciálky SportFotbal.cz!

 

Jan Vild (zaslal reportáž k zápasu Volduchy - Tlučná)

Natálie Kočerová (zaslala fotky k zápasu Jankov - Katovice)

 

Prosíme výherce, ať nás kontaktují na info@fotbalunas.cz z emailu, který použili při registraci. 

____________________________________________

 

TIPOVAČKA FOTBALUNAS.CZ 

Fotbalový víkend 15. 6. - 16. 6. 

V této sezóně naposledy jste hráli o ceny od SportFotbal.cz.

 

Kteří tipéři odeslali na fotbalunas.cz bezchybné tikety a radují se z výhry?

 

V minulém kole dokázalo ale hned několik dalších tipérů odhadnout bezchybně všechny zápasy soutěže. Jak jste si vedli v sezóně v porovnání s ostatními najdete v sekci TIP LIGA.

 

 

1. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 400 Kč 

8 správných tipů z 8 zápasů – Jan Konůpek – KP Středočeský kraj, datum a čas vložení tipů na Fotbalunas.cz -  13. 6. 2019 17:18

 

2. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 200 Kč 

7/7 – Luboš Černý – I.B A Plzeňský kraj, datum a čas vložení tipů na Fotbalunas.cz -  11. 6. 2019 7:52

 

3. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 100 Kč 

7/7  - Petr Loukata – III. třída Tachov, datum a čas vložení tipů na Fotbalunas.cz - 14. 6. 2019 11:18

 

Prosíme výherce, ať nás kontaktují na info@fotbalunas.cz z emailu, který použili při registraci. 

 

PRAVIDLA 

Jak vyhrát? Podmínky jsou jednoduché. Vouchery v hodnotě 400 Kč, 200 Kč a 100 Kč do kamenné prodejny nebo fotbalového e-shopu SportFotbal.cz získají za každé kolo tři registrovaní uživatelé, kteří uhodnou nejlepší bezchybný tiket – tedy správně natipují výsledky celého kola soutěže s nejvíce zápasy. 

 

V případě více stoprocentně úspěšných tipérů se stejným počtem zápasů bude rozhodovat rychlejší čas vložení tipů na web Fotbalunas.cz. Jednotlivé vouchery lze navíc sčítat – nejlepší a nejúspěšnější tipéři si tak postupně na Fotbalunas.cz mohou "vytipovat" například kopačky dle vlastního výběru. 

 

Více o SportFotbal.cz a soutěži o tři vouchery se dozvíte V TOMTO ČLÁNKU.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou