David Lafata v bolestech. Soupeř mu v krajském přeboru skluzem zlomil nohu

0

David Lafata si prodlužuje fotbalový život v dresu jihočeského Olešníka. Sedmatřicetiletý kanonýr se dle očekávání stal hvězdou soutěže, vede tabulku kanonýrů krajského přeboru a jeho tým opanoval s předstihem aktuální ročník. Jenomže o víkendu přišla krutá stopka.

Olešník už má za sebou mistrovské oslavy a soutěž dohrává z povinnosti. To Hluboká nad Vltavou bude v posledních kolech bojovat o udržení v soutěži. Vzájemný zápas přinesl už v 11. minutě smutný pohled. David Lafata převzal rozehrávku od brankáře, první faul protihráče ještě ustál, ale v poskytnuté výhodě mu zajel pod nohy skluzem soupeř. Karel Jonáš netrefil míč, zato nohu Davida Lafaty trefil neomylně a na první pohled bylo jasné, že je zle. David Lafata se ještě pokusil postavit, ale s bolestivou grimasou se zase sesul k zemi. Odnést ho museli na nosítkách, David Lafata pak zamířil rovnou do nemocnice. Rozhodčí za zákrok neudělil ani žlutou kartu.

 

Diagnóza byla neúprosná. Zlomená lýtková kost. Lafata tak na několik týdnů vyfasoval berle a možná si nyní říká, zda mu hraní v nižší soutěži za takové zranění stálo. Uvidíme, zda se člen Klubu ligových kanonýrů do mistrovských zápasů ještě v budoucnu vrátí. Každopádně v této sezóně už další branku k dosavadním 22 nepřidá.

 

Mistrovský Olešník utkání vyhrál vysoko 4:0, za stavu 3:0 domácí aktuální skóre neunesli a vyprovokovali potyčku, po které byli vyloučeni celkem čtyři hráči.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou