NEJ VÍKENDU: Téměř sedm stovek diváků v krajském přeboru. Největším debaklem ČR byl výsledek 18:0

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU - 4 ČK

TJ SPS Radkov - TJ Sokol Melč (III. třída Opava)

Tak tenhle zápas rozhodně nenudil. V 80. minutě putovali po za stavu 3:2 po vzájemné potyčce do sprchy dva hráči. Mělč pak zabrala a dvěma góly otočila. Jenomže v 93. minutě Radkov vyrovnal. Po druhé žluté kartě byl pak za zdržování vyloučen domácí fotbalista. To ale stále nebylo vše - v 96. minutě si Sokol Melč vzal vedení zpět a za zakopnutí míče viděl červenou kartu i jeho druhý zástupce.

 

DEBAKL VÍKENDU - 18:0

Březiny - MSK Trmice (I.B A Ústecký kraj)

Trmice jsou poslední v tabulce, v sezóně nasbíraly dvanáct bodů. Ale hlavně - mají katastrofální skóre 18:178. To se značně zhoršilo po souboji s devátými Březinami... Největší porážka České republiky uplynulého víkendu se tentokrát zrodila v soutěži pokročilé úrovně - 18:0!

 

KANONÝR VÍKENDU – 8 GÓLŮ V ZÁPASE

Daniel Šindelář nasázel za Březiny ve výše zmíněném mači osm branek. Díky tomu se vyšvihl v tabulce kanonýrů na druhou pozici, s 29 góly zaostává za vedoucím Mikulou už jen o čtyři trefy.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

Na utkání KP Jihomoravského kraje Sokol Krumvíř - FK Mutěnice si našlo cestu rovnou 660 diváků! Radost z branky si ale neužili...

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

Zápas mezi TJ Sokol Křoví -  SK Ujčov přinesl divoký výsledek 10:5. Zajímavostí je, že za domácí nasázel Milan Polonec šest gólů, na druhé straně se zase činil Adam Feifer. Ten skóroval čtyřikrát, Ujčovu to ale nebylo nic platné.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou