Hřiště FK Práče v noci navštívil nezvaný host a projel se po trávníku!

0
Lidská hloupost nezná mezí a už to vědí i v klubu FK Práče, který sídlí na Znojemsku.

„Dnes v noci nás navštívil nevítaný host. Svým uměním způsobil našemu hřišti značnou újmu. Absolutně nechápeme význam tohoto počinu,“ stojí ve středečním prohlášení na klubovém Facebooku.

 

Na podrobnosti jsme se zeptali místopředsedy klubu Petra Tkadlece, který nejdříve klub představil: „Jsme malým klubem se dvěma mládežnickými týmy a dvěma mužstvy mužů.“

 

Co se tedy v noci z úterý na středu stalo? „V noci na 8. května neznámý pachatel vjel zřejmě s osobním automobilem na hrací plochu. Svým počinem způsobil značné poničení travnaté plochy stadionu,“ popisuje Tkadlec a pokračuje: „Místní činovníci a hráči klubu jsou touto událostí zasaženi. Nemáme žádné podezření a neznáme ani důvod toho, proč se někdo prohání v noci automobilem po našem stadionu,“ nechápe místopředseda klubu.

 

„Ráno byla na místo přivolána Policie ČR, která se bude případem nadále zabývat,“ poodkrývá další kroky klubu Petr Tkadlec.

 

Podobnou situaci nedávno řešili i v Rohozné.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou