HVĚZDY V PRALESE: Blažkova série čistých kont stále nekončí!

0

Jaromír Blažek si vytvořil osobní rekord! Dva zápasy během víkendu ve 49 letech pro Jiřího Novotného! Jarní premiéry Tomáše Ujfalušiho a Luďka Zelenky zežloutly. Exligisté řádili v MSFL!

Jaromír Blažek znovu neinkasoval a připsal si již třinácté konto v sezoně. Jeho tým rozdrtil Strašnice 9:0 a neinkasoval už 797 minut v kuse, čímž překonal svůj ligový rekord. Kam až může svoji sérii natáhnout?

 

Jiří Novotný je nezmar. Ve 49 letech stihl za víkend hned dvě utkání, když si zahrál za áčko i béčko. Zatímco béčko jednoznačně padlo s rezervou Jílového, tak áčko porazilo na penalty průhonický Spartak.

 

Poprvé na jaře nastoupil Tomáš Ujfaluši, ale při prohře se Světlou Horou si připsal pouze žlutou kartu.

 

Podobně ve své jarní premiéře dopadl televizní expert Luděk Zelenka, který dostal žlutou kartu a po poločase střídal. Kralupy porazily Všestudy 2:0.

 

Po jedno zápasové pauze se trefil David Lafata, který přispěl k výhře Olešníka nad Čimelicemi. Lafata má v čele tabulky střelců stejně branek jako jeho spoluhráč Radim Štos. Ze zápasu máme reportáž!

 

Václav Vašíček podruhé na jaře zajistil Frýdku - Místku hubenou výhru 1:0. Tentokrát doma s Rýmařovem, když se prosadil z otočky po Varadiho centru. Na webu najdete reportáž a ohlas domácího kouče, kterého výkon jeho oveček moc nepotěšil.

 

Ve vzájemném souboji v rámci MSFL mezi Hulínem a Kroměříží se z výhry radovali hosté. Na straně domácích se z penalty trefil Tomáš Josl, hosty brankou podpořil Tomáš Okleštěk. Ze zápasu máme reportáž a ohlas z obou táborů!

 

Ondřej Šourek dovedl Polnou k výhře nad Ždírcem. Polenští vyhráli po sedmi zápasech a čisté konto slavili naposledy na konci září! Ze zápasu máme report, fotogalerii i ohlas obou kormidelníků!

 

Střeleckou formu potvrdil Tomáš Vlasák, který se za Benice trefil podruhé v řadě. Svůj střelecký apetit si udržuje Radim Holub, který brankou pomohl Dřenicím k výhře nad Tuněchody. Po jarních debaklech se probral Ořechov Jiřího Kowalíka, který k těsné výhře nad Kunovicemi přispěl jednou trefou.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou