HVĚZDY V PRALESE: Třinácté čisté konto pro Jaromíra Blažka!

0

Třinácté čisté konto a 707 minut bez inkasované branky pro gólmana Jaromíra Blažka. Má nějaký brankář v českých soutěžích lepší statistiky? Divize nabídla souboj exligových kapitánů a Ordošovi to v Blansku pálí! Lukáš Zelenka mění dres a vrací se do Sparty!

Jaromír Blažek válí v dresu Újezdu nad Lesy. Jeho tým v devatenácti kolech inkasoval pouze osm branek, přičemž si sparťanská legenda při výhře v Troji připsala již třinácté čisté konto. Vše umocňuje fakt, že Blažek neinkasoval 707 minut v kuse a svoji sérii bude chtít natáhnout i v zápase se Strašnicemi. Motivací pro něj může být i to, že jeho ligový rekord má hodnotu 762 minut bez inkasovaného gólu! Překoná jej?

 

Daří se i Blažkovu souputníkovi Jiřímu Novotnému, pod jehož taktovkou Vestec neinkasoval a vyhrál v Cerhovicích s čistým kontem.

 

Po roce se na trávníku objevil Lukáš Zelenka, který po štaci v Hovorčovicích bude hájit barvy Sparty Mratín. Jeho nový tým na půdě Sokola Sluhy jednoznačně vyhrál.

 

Zajímavý souboj nabídla divize B, kde se utkaly Zbuzany, vedené Mariem Ličkou, s Chotumovem, kde dělá kapitána neúnavný dříč Patrik Gedeon. Domácí zvítězili 3:1, když vítěznou branku vstřelil Richard KalodKoukněte na fotogalerii, reportáž a ohlas domácích!

 

Ve Velkém Meziříčí se po návratu Pavla Simra po zranění rozjíždí jeho tradiční spolupráce s Petrem Dolejšem. Prvně jmenovaný do sítě uklidil Dolejšův centr a poslal svůj tým do vedení. Uherský Brod však v závěru vyrovnal a veze cenný bod. Na webu najdete reportáž a hodnocení hostujícího kouče Ondy!

 

Ve šlágru divize D hrálo Blansko v Rosicích. Hosté znovu vyhráli a i ve třetím zápase v blanenském dresu skóroval Michal OrdošZe zápasu máme fotogalerii, report a ohlasy obou trenérů!

 

Na pikantní souboj mohlo dojít mezi Startem Brno a Bosonohami. Zatímco hosty poslal do vedení Richard Dostálek, tak Petr Švancara v dresu domácích do zápasu kvůli zranění nenastoupil. Brněnský Start nakonec skóre otočil a vyhrál.

 

Lety zvítězily nad Rožmitálem na penalty. V základní hrací době vyrovnal po hodině hry Marek Jarolím. Při penaltovém rozstřelu se v brance domácích blýskl Radek Sňozík.

 

O víkendu se trefili i další exligisté. David Rozehnal přispěl brankou k výhře Kožušan. To samé se povedlo i Radimovi Holubovi v dresu Dřenic. Bývalý hokejista Tomáš Vlasák jen mírnil debakl Benic v Šeberově.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou