PERLIČKY TÝDNE: Pomezní praporkem udeřil hlavního rozhodčího, bratři jak se patří a když sudí neumí počítat

0

Vybrali jsme tři kuriozity uplynulého víkendu! Bohužel opět nechybí ani inzultace rozhodčího, i když tentokráte ne ze strany hráče, ale pomezního.

KDYŽ ROZHODČÍ NEZNÁ PRAVIDLA. NEBO NEUMÍ POČÍTAT DO SEDMI?

Utkání TJ Děpoltovice B - TJ Sokol Hájek se hrálo 29. dubna a za stavu 9:0 bylo v 75. minutě rozhodčím ukončeno pro malý počet hráčů hostujícího celku. Jenomže proti tomu Hájek podal protest. Hájek totiž přijel k zápasu jen s osmi fotbalisty, v 75. minutě se mu zranil hráč a v tu chvíli sudí ukázal neznalost pravidel. Pro malý počet hráčů utkání ukončil. Jenomže dle pravidel musí klesnout počet hráčů v utkání pod sedm, aby mohl sudí zápas ukončit, v sedmi může tým nadále hrát.

 

Hájek tak v protestu na chybu rozhodčího poukázal a protože o pochybení rozhodčího nebylo pochyb, nemusel následně platit žádnou pokutu a celé utkání se opakovalo. 

 

A jak dopadlo? Tentokrát už ne debaklem. Domácí sice vyhráli, ale jen 4:2, když byli hostům vyloučeni dva hráči a odpískána proti nim byla penalta.

 

PRAPORKEM NA SUDÍHO

Rozhodčí v 63. minutě zápasu Netřebice - Dymokury B nařídil proti hostujícímu týmu penaltu a začaly se dít věci. Hráč Martin Bubeníček neudržel nervy a za verbální výpady a výhrůžky proti rozhodčímu viděl červenou kartu. Pak se ale navíc do věci vložil oddílový asistent rozhodčího, domácí Roman Schwarz a dle zprávy rozhodčího prudce udeřil hozeným praporkem do oblasti ruky. „Z důvodu prudkého udeření vhozeným praporkem jsem nebyl pro psychickou indispozici utkání dále řídit a rozhodl jsem z důvodu inzultace utkání předčasně ukončit,“ svěřoval se sudí v zápise. 

 

BRATŘI JAK SE PATŘÍ

Bratři Rychlíkovi hrající za Opočnici dostali během minuty červené karty za hádky s rozhodčím. Jak k tomu došlo? Nejdříve viděl Jan Rychlík žlutou kartu za kritiku sudího a následně druhou za ironický potlesk. Situaci pro domácí ještě zhoršil Janův bratr Pavel, který viděl za slova "co to pískáš ty vole" také červenou kartu. Z utkání máme připravenou reportáž.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou