!!! FC ŽĎAS ŽĎÁR POŘÁDÁ FOTBALOVÝ NÁBOR!

0

Ve čtvrtek 31. května pořádá náš klub nábor dětí do nejmladších kategorií. Přihlásit se však mohou i starší hráči a hráčky!

Ve čtvrtek 31. května proběhne na fotbalovém stadiónu na Bouchalkách nábor do fotbalového klubu FC Žďas Žďár nad Sázavou. Začátek je naplánován na 17.00 hodin! Přiveďte své děti ročníku narození 2007 až 2013 do klubu, který patří mezi špičku v práci s mládeží v celém regionu Vysočiny.

 

Od 9.00 hodin máme navíc připravený program pro všechny žďárské školky, kde pod vedením našich trenérů a divizních dorostenců si nejmenší děti mohou celé dopoledne hrát s míčem a vyzkoušet pohybovou průpravu.

 

V klubu vás přivítají proškolení trenéři s licencemi UEFA A nebo UEFA B. Na odpoledním náboru Vás přivítá mimo jiné reprezentatka České republiky U17 Simona Novotná, která vede v klubu nejmenší adepty kopané, což jsou předškolní děti ve věku pěti a šesti let. Dále se do náboru zapojí hráči našeho divizního Áčka.

 

Klub FC Žďas Žďár dosáhl v minulých sezónách několika výrazných mládežnických úspěchů. Naši žáci každoročně vyhrávají titul přeborníka kraje Vysočina a spolu s týmy přípravek vyhrávají prestižní domácí turnaje za účasti naší fotbalové elity.

 

Od příští sezóny se navíc našemu klubu dostalo velkého uznání, když nám bylo přiděleno fotbalové Sportovní středisko mládeže. Mladší a starší žáci se tak zapojí od podzimu do ligových soutěží na Moravě! Dostali jsme se tak mezi fotbalovou smetánku, kde budeme moci měřit síly s týmy jako Zbrojovka, Sigma Olomouc, Slovácko, Zlín atd.

 

Mládežnický fotbal FC Žďár nad Sázavou má v této sezóně v soutěžích FAČR úctyhodných deset mužstev, která hrají krajské a divizní soutěže. Více mužstev má v našem regionu jen prvoligová Jihlava. Přijďte a přiveďte Vaše děti do klubu, ve kterém již hrají hráči z celého okresu Žďár nad Sázavou, namátkou jsou zde mládežníci z více jak desíti vesnických mužstev.

 

Jsi už fotbalista v kategorii mladších žáků až staršího dorostu z blízkého okolí a chtěl by jsi si zahrát první ligu nebo divizi? Ozvi se nám na uvedeném telefonním čísle, budeš poté vyzkoušen v klubu FC Žďas  Žďár nad Sázavou.

 

Procházka Petr - šéftrenér mládeže FC Žďas Žďár n.S. Tel.737537203

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou