V Horažďovicích jsou i přes složitou situaci optimisté

0

Klubu FK Horažďovice patří po podzimní části soutěže slušné páté místo. Ovšem uvnitř klubu rozhodně nepanuje idylka. 

Dvacet tři hráčů na soupisce, to zní skvěle. Situace je ale bohužel složitější. Jasným důkazem je zimní příprava.

Na první trénink dorazil jeden hráč „A“ týmu a s ním dva dorostenci. Situace se ovšem příliš nezlepšila ani postupem času. Účast na tréninku byla nadále tragická, rekordem je účast třech hráčů „A“ týmu Ani na soustředění nebyl tým kompletní, zúčastnilo se jej pouze 8 hráčů. Navzdory původním plánům klub nakonec ani na sousředění neodjel a sousředil se v domácím prostředí.

„Když nám trenér říká, že máme třiadvacet hráčů, měl bych se bát o místo v sestavě, zatím se ale bojím jen o místo u výčepu,“ říká pobaveně Michael Forman.

Ani vedení fotbalového klubu se příliš nečinilo. Do týmu nedorazila žádná posila, naopak do Klatov odešel jeden z klíčových hráčů Tomáše Jůda.

Ani přípravné zápasy nedopadly zrovna dobře. První zápas sice Horažďovice přehráli Hrádek 4:3, ve druhém zápase však prohráli 1:8 s Nepomukem. Generálkou na soutěž měl být zápas se Sušicí. Ten se ovšem vůbec nekonal – Horažďovice nedaly dohromady jedenáct fotbalistů.

„Jsme optimisté! Stačí nám, když tam běhají tři hráči, vždycky to nějak ukopeme,“ dodává opět s úsměvem Forman.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou