Čimelice vyhrály v Příbrami

0

Příbramský celek SK Spartak přivítal na svém umělém trávníku fotbalisty z Čimelic. Souboj dvou celků z krajských přeborů svých krajů (Středočeského a Jihočeského) vyšel lépe hostujícímu SIKU.

Bohatá zimní připrava SIKA Čimelice přinesla další utkání na umělé trávě, tentokrát v Příbrami. Navrch měli Čimeličtí, kteří už od prvních minut dominovali a odměnou jim byla brzká branka, která padla po hlavičce Nekla ve čtvrté minutě. Asistenci si připsal Hegenbart. Hegenbart se ve dvacáté minutě sám zapsal mezi střelce, když nadvakrát proměnil nařízený pokutový kop po faulu brankáře domácích na hostujícího Suchana. 

 

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivnější čimeličtí fotbalisté a již po třech minutách přidali třetí branku. Střelu Suchana nedokázal domácí brankář Solnář zastavit a kapituloval. Krátce po hodině hry mohli hosté vsítit další branku, ale Pávcova střela se nevešla mezi tyče. Pávec byl v další šanci o pět minut později a byl faulován ve vápně. Rozhodčí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Němec, ale orazítkoval pouze břevno. V 83. minutě se dočkali čestného úspěchu také domácí, kteří zužitkovali výhodu přímého kopu. Míč do branky dorážel Dražan. V samotném závěru mohl přidat čtvrtou branku Hegenbart, ale svou stoprocentní šanci nevyužil, a tak utkání skončilo 1:3.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou