O posledním postupujícím do 2. kola PKFS se rozhodovalo v dramatickém utkání Touškov - Košutka

0

Touškov po půli vedl 3:0. Jenomže ve druhé půli náskok ztratil, Košutka dokázala srovnat brankami v posledních minutách a šlo se do penalt..

Dohrávka 1. kola

TJ Sokol Město Touškov (I.B C) - TJ Košutka Plzeň (I.A) 6:5p (3:0)

Branky:  10. Karbusický, 24. Anděl, 34. Bouzek, 60. Anděl, 83. Anděl - 49. Primas, 69. Kalaš, 73. Macht, 88. Primas, 90. Fikar

Sestavy:

Touškov: Vinš (90. Beneš) - Voith, Mezera, Hodek, Papež, Karbusický, Vyšata, Momotov, Bouzek, Bouzek, Karas (56. Čechura), Anděl.

Košutka: Frémund - Primas, J. Pekník (46. Stanka), T. Pekník, Rolko (77. Blažejovský), Triner (46. Macht), Liška, Nedvěd (81. Janča), Fikar, Řežábek, Kalaš.

 

Touškov soupeře z vyšší soutěže dokonale zaskočil a vypracoval si v utkání na umělce v Horní Bříze v první půli tříbrankový náskok.

 

Primas v úvodu druhého dějství snížil na 1:3, ale když v 60. minutě Anděl zvýšil opět na tříbrankový rozdíl, na Košutku už by vsadil málokdo. Jenže Košutka zabrala a díky Kalašovi a Machtovi se přiblížila na dostřel. Touškov uklidnil kdo jiný než Anděl - v 83. minutě byl stav 5:3. Jenomže dramatický zápas vrcholil v závěru. 88. minuta - brankáře Vinše překonal Primas  a v 90. minutě rozjásal lavičku Košutky vyrovnávací brankou Filip Fikar. Košutka nasázela ve druhém poločase pět branek a šlo se do penalt!

 

Do těch nastoupil za Touškov brankář Beneš a ukázalo se to jako vítězný tah - Touškov penalty zvládl lépe a postupuje v poháru dál!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou