Dolní Dvořiště za týden zahájí zimní přípravu

0

Vedoucí celek tabulky má před Horní Planou náskok jednoho bodu a v zimní přípravě se bude snažit posílit nedostatky, aby v jarní části sezóny před sebe žádný ze svých pronásledovatelů nepustil.

"17.2. začínáme s přípravou, od kdy budeme trénovat klasicky 2x týdně a víkend přípravný zápas. Dva tréninky si kluci zpestří ve fitness Corona," prozradil trenér FK Dolního Dvořiště Štefan Bršťák. Pohraniční celek čeká velká porce přípravných duelů, zatím mají fotbalisté Dolního Dvořiště před sebou zápasy proti Srubci, Zlaté Koruně, Benešovu nad Černou a Římovu. Generálku na jarní část mají ještě v jednání. Ve středu 7.3. pak začíná vedoucímu celku tabulky soustředění v Borovanech.

 

"Co se týče odchodů a příchodů, tak se u nás mění jen to, že by se měl vrátit Lukáš Doucha a možná začne Patrik Hošek. I když jsme měli nějakou tu posilu rozjednanou, tak nikdo jiný nepřijde. Důležité je, že tým zůstáva po hromadě, protože se u nás vytvořila výborná parta, která táhne za jeden provaz." informuje o sestavě Štefan Bršťák. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou