FOTO: Zběsilé tempo Litoměřicka pokračuje, v šestém zápase přípravy ale na Velvary nevyzrálo

0

Do Prahy zamířili fotbalisté Litoměřicka na důvěrně známou umělku Motorletu, kde trénují a častokrát i hrají své přípravné zápasy. Tentokráte si pozvali Velvary a zrodil se nerozhodný výsledek.

Střetnutí s prvním „B“ divize přineslo mnohdy až urputný boj a jevilo známky napjatého mistrovského duelu. Těsně před přestávkou se Litoměřicko ujalo vedení, když se zpoza šestnáctky trefil Vladyslav Marchuk svým premiérovým gólem v litoměřickém dresu. Velvarskými bojovníky branka do šatny neotřásla a hned po přestávce vyrovnali, aby po patnácti minutách otočili skóre ve svůj prospěch. Po proměněné penaltě Štěpánem Kacafírkem deset minut před koncem se již stav nezměnil.

 

V prvních patnácti až dvaceti minutách zápasu bylo k vidění množství soubojů, rozhodčí utkání zpočátku hru pouštěl, aby po několika zákrocích přesahující rámec pravidel svůj přístup přehodnotil a od své benevolence poustoupil. Následkem pak byla fotbalovější hra, byť s podrážděnějším příchutí. Do vedení jsme šlo Litoměřicko těsně před pauzou, když se po zablokovaném pokusu dostal míč k Vladyslavu Marchukovi a ten střelou za hranicí pokutového území rozvlnil síť Jiřího Měsíčka. Kdo se domníval, že by branka do šatny Velvarské srazila na kolena, se mýlil. Chvilku po zahájení druhé pětačtyřicetiminutovky se Radek Dvořák snažil v tísni řešit situaci fotbalově, ovšem jeho přihrávku soupeř vystihl a srovnal na 1:1. V 54. minutě Velvarští, v jejichž dresu nastoupili i bývalí hráči Litoměřicka, dokonali obrat a po proměněném trestném kopu šli do vedení. V 80. minutě nařídil rozhodčí v náš prospěch, k velké nelibosti hráčů Velvar s posouzením situace, pokutový kop za ruku. Exekuce penalty se chopil Štěpán Kacafírek a bezpečně ji proměnil.

 

Sestava Litoměřicka: Ordelt (46. Starczewski) - Šimkovský, Šustr (75. Štancl), Maršálek, Dvořák (85. Aubrecht) – Valenta (46. Trýzna), Husenský (75. Frank), Marchuk (57. Zbudil), Hanuš (72. Zajac) - Surmaj (57. Zdržálek) – Kacafírek.

Zdroj: www.fklitomericko.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou