Hráčem 18. kola s nadpolovičním ziskem hlasů se stal Tomáš Forejt

0

Útočník  lídra tabulky z Plzeňské Košutky  Tomáš Forejt získal 51 procent  hlasů !

Podle hlasování   hráčů ze sestavy kola  se umístnil na prvním místě a hráčem  kola se  nadpoloviční  počtem  51 % hlasů Tomáš Forejt. Jedná se o šestadvacetilého útočníka suverénního lídra tabulky Sokola Košutky, který byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání Košutka - Spálené Poříčí . V souboji prvního s druhým týmem tabulky  vyhrál jeho tým 2:0 , zvýšili svůj náskok na deset bodů a kráčí směle za postupem. Tomáš Forejt je druhým nejlepším střelcem lídra tabulky se sedmi góly a v minulém ročníku se podílel se sedmnácti vstřelenými góly na postupu svého týmu do 1.B třídy. 
 
Druhé místo s 18 procenty hlasů  získal Roman Kába z Haas Chanovice . Dvaadvacetiletý útočník hraje Chanovicích na junior start(hráč do 23 let) . V utkání 18.kola proti Sokolu Mochtín  byl do  do 65.minuty kdy střídal z důvodu startu následující den za svůj mateřský klub FK Svéradice v 1.A třídě  dal v duelu s Mochtínem dvě branky a  byl do svého odchodu výraznou osobností na hřišti .

Zkušený 30 letý brankář Martin Prantner, opora druhého celku tabulky z TJ Sokol Spálené Poříčí  skončil v hlasování o hráče kola s s 8% hlasů na 3. místě. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou