Fanoušci zvolili hráče 18. kola 1.A. Stal se jím Pavel Rejšek z Katovic

0

První hlasování o nejlepšího hráče kola 1.A sk. A ovládl suverénním způsobem záložník Katovic Pavel Rejšek. Za ním se na druhém místě umístil dorostenec Olympie Jan Mezera a na třetí pozici skončil Jan Homola z Bernartic.

1. místo - Pavel Rejšek (Katovice) 65%

Záložník Katovic se stal jednou z hlavních postav jeho týmu v utkání s Netolicemi. Vstřelil jednu branku a šance měl i na další. Trenér Katovic Roman Malý nemohl tohoto špílmachra vynachválit. Zaslouženě se dostal do ideální jedenáctky kola a díky obrovské podpoře hráčů, trenérů a fanoušků tak dokonce suverénně vyhrál premiérové hlasování o hráče kola.

 

2. místo - Jan Mezera (Týn nad Vltavou) 10%

S obrovským odstupem se na druhém místě umístil mladý útočník týnské Olympie. Jan Mezera rozhodl gólem v nastavení o výhře svéh týmu na hřišti Mirovic. Byl to žolík jak se patří a tento tah vyšel trenérovi Novotnému na výbornou. Vybojuje si svým výkonem místo v základní sestavě nebo mu je souzena role žolíka na poslední půlhodinu? Uvidíme již tuto sobotu, kdy se Olympie utká na domácím hřišti s Blatnou.

 

3. místo - Jan Homola (Bernartice) 5%

Do elitní trojky se vešel i jeden obránce. Tím se stal Jan Homola z Bernartic, který úplně vymazal útočníky Vodňan. Svým bezchybným výkonem strhl i ostatní parťáky z obrany a i díky nim, se stal třetím nejlepším hráčem kola. Uvidíme, zda se tento bek dostane do sestavy kola či dokonce na podiová umístění i po tomto víkendu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou