Sestavy podzimu jsou tu! Teď je to na vás - vyberte ty nejlepší hráče!

0

Jako už tradičně redaktoři fotbalunas.cz, ale tentokrát třeba i naši čtenáři, vytvořili ty nejlepší možné sestavy podzimu daných soutěží. Přichystali jsme jich tak hned několik desítek. Hlasujte pro své favority, hráči s nejvíce hlasy se můžou těšit na zajímavé ceny od partnerů fotbalunas.cz!

Sestavy podzimu najdete pod profilem dané soutěže, hlasování bude otevřeno po dobu dvou měsíců.

 

Ceny pro vítěze - tedy vítězné hráče z jednotlivých sestav podzimu s největším počtem hlasů - budou na fotbalunas.cz odtajněny už brzy!

 

Čtenáři tentokrát měli možnost nám sdělit své tipy na jedenáctku podzimu a zapojit se tak do soutěže o poukaz v hodnotě 1000 Kč - více ZDE. Děkujeme všem, kteří tak učinili a pozor, pokud jste nám nestihli sestavu podzimu z vámi sledované soutěže poslat, máme pro vás výbornou zprávu. Prodlužujeme možnost jejího zaslání do nedělní půlnoci!

 

Zašlete svou nominaci kompletní jedenáctky na info@fotbalunas.cz, využijte k tomu připravený formulář, ke stažení ZDE

 

Výherce poukazu do největší fotbalové speciálky vyhlásíme v článku spolu s výherci za bezchybné tipy z posledního tipovacího víkendu!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou