Z výsledků jsme až překvapení, libuje si trenér Bavorovic Karel Franěk nad výkony svých hráčů

0

Bavorovice se musely loni vypořádat po dlouhých letech ve vyšší soutěži s pádem do I.B. Situaci ale zvládly a slavily postup zpět do I.A třídy. A tam si svěřenci trenéra Fraňka vedou výborně. Na druhém místě nahánějí Slavii, zápas těchto týmů bude na konci října ozdobou fotbalového podzimu. Co za úspěchy Bavorovic stojí, jsme se zeptali trenéra Karla Fraňka.

Je za námi deset kol a Bavorovice jsou na druhém místě. Čekal jste, že tým bude po postupu předvádět tak kvalitní výkony?

Je pro nás trochu překvapivé, že jsme získali tolik bodů. Ještě čtyři body a jsme pro letošek zachránění (úsměv). Máme před sebou s předehrávkou na podzim ještě čtyři zápasy, z toho hrajeme třikrát doma, takže bychom rádi z těchto utkání vytěžili maximum bodů. Výsledky jsou nadstandardní.

 

Kde je silná stránka vašeho týmu?

Mančaft si sednul opravdu dobře, vytvořila se parta, která bojuje, i ve Vodňanech bylo v posledním kole vidět, že hráči si pomáhají navzájem, že chtějí jezdit po zadku a z výher jsou nadšení. Jsem rád, že se pohybujeme na čele. Výhry z Vodňan si velice těšíme a těší nás to. Za čtrnáct dní jedeme na Slavii a tam se ukáže, jak na tom jsme.

 

Je to hodně předčasná otázka, ale co takový postup do krajského přeboru, jak by se vám to líbilo?

 Postup není úplně na pořadu dne, mančaft jsme dávali dohromady horkou jehlou, v současné době kádr stabilizujeme. Do krajského přeboru by se ale musel posílit. Ale pokud bychom soutěž vyhráli, tak bychom postup asi neodmítli. Máme v hledáčku v současné době ještě tři čtyři hráče, kterými bychom chtěli tým doplnit a pokud by se to podařilo, tak bychom rádi hráli na špici třeba i v dalších sezónách a o postup se pokusili. V týmu máme několik vysokoškoláků, kteří tím pádem moc netrénují. Uvidíme, zda udržíme vysoký standard, který jsme nastavili od začátku soutěže.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou