Hlasování v TEAMSTORE sestavách roku skončilo, známe jedenáct finalistů!

0

Partneři Teamstore.cz a AMJ Corporation vítězům připravili opravdu lákavé ceny. Vedle tradičních individuálních cen se v klubu výherce objeví i třeba jedna z fotbalových hvězd.

Od začátku července až do 13. srpna hlasovali fanoušci na fotbalunas.cz pro hráče v TEAMSTORE sestavách roku. Generálním partnerem ankety hráč roku se stala společnost TEAMSTORE, která je oficiálním distributorem produktů Nike, Under Armour, Adidas, Puma a nově také Klimatex. TEAMSTORE do ankety věnuje vouchery na odběr zboží pro první tři vylosované.

 

Dalším partnerem ankety je společnost AMJ Corporation, která uspořádá tréninkovou jednotku projektu „Trénuj jako hvězda“ v klubu výherce až pro 25 dětí. Pro klub je to exkluzivní šance, jak podpořit správný fotbalový vývoj pro ty nejmenší členy. V neposlední řadě je to přínosné i pro vedoucí mládeže, kteří mají šanci okoukat zajímavé tréninkové metody.    

 

A kteří hráči splnili podmínky ankety a dostali se do TOP 11? Slosování o ceny proběhne již brzy, sledujte fotbalunas.cz!

 

Brankář:

Jan Soukup (Rudná, brankář, OP Praha – západ) - Rudná obdržela málo branek a velkou zásluhu na tom má její brankář, který nevynechal ani minutu, i když jednou nastoupil v útoku a i zde si vedl znamenitě (byl na něj penaltový zákrok).

 

Hráči v poli:

Petr Ďurica (Jakubčovice, útok, I.A A Moravskoslezský kraj) - Nejlepší kanonýr soutěže, který nasázel sedmnáct branek a společně se Zagolem se podíleli na více jak polovině branek svého mužstva.

 

Jaroslav Dvořák (Hostovice, stoper, I.B A Ústecký kraj) – jeden z nejzkušenějších fotbalistů v Hostovicích. Hlavně na jaře se podílel na dobré obranné činnosti celého mužstva.

 

Vít Hrabčák (TJ Sokol Žabovřesky, obránce, III.třída sk. A České Budějovice) – Tým Žabovřesek posílil až v jarní části, ale okamžitě zapadl do základní sestavy a zpevnil ještě více zadní řady týmu. Stal se lídrem, v odvetné části jeho tým inkasoval dokonce nejméně branek (13).

 

Milan Duda (Darkovičky B, útok, III. třída sk. A Opava) - Rychlý útočník, který se umí dostat do šance a zakončit jí brankou. V průběhu jara se zranil a svému týmu chyběl. Do černého mířil jedenáctkrát. 

 

Michal  Flöring (FC Šumava Frymburk, záložník, I.B A Jihočeský kraj) - Po celé jaro podával stabilní a vyrovnané výkony. Byl mozkem mužstva a tvořil hru. Navíc se stal třikrát hráčem kola.

 

Lukáš Stejskal (Stráž, obrana, OP Jindřichův Hradec, záložník) - Přišel do týmu s velkým očekáváním, která dokázal naplnit se vším všudy. Aktivně pomáhá jak v obraně tak v útoku a každá jeho standardka je nebezpečná. Nejlepší střelec svého týmu. 

 

Martin Tóth (Řevničov, obránce, III. třída Rakovník) - Lídr a kapitán řevničovské Sparty je velmi zkušený fotbalista. Dozadu málokoho pustí a dopředu je pro soupeře obrovskou hrozbou. Do týmu přispívá i zkušeností a nadhledem. Za sezonu získal tři nominace a jednou se stal hráčem kola.

 

Erik Klinger (Malé Hoštice, obránce, OP Opava) - Stoper Malých Hoštic, který byl tvrdý jako skála, neuhnul před žádným soubojem. Díky němu byla defenziva Malých Hoštic skoro nepropustná. Jako návdavek přidal i čtyři branky, což je na stopera slušné číslo.

 

Jakub Stupka (Křižanov, obránce, OP Žďár nad Sázavou) – Obránce patřil k oporám svého celku.

 

Robin Janoušek (Nové Syrovice B, obránce, Třebíč III. třída sk. B) – Svůj tým nenechal na holičkách, zasáhl do všech zápasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou