Hráčem 18. kola se stává ... Rostislav Kruba

0

Hráčem 18. kolo se stal, brankář Rostislav Kruba z Velkého Meziříčí B, který o víkendu vychytal nulu proti Žďáru n. S. B a jeho tým vyhrál lehce 3:0. Byla to pro něho první nula v dresu FC VM. O výsledcích rozhodovali spoluhráči, přátelé a hlavně všichni fotbaloví fanoušci webu fotbalunas.cz.

Hlasování o nejlepšího hráče ovládl suveréně Rostislav Kruba, který získal od svých příznivců 57 % a nechal za sebou s velkým odstupem druhého Milana Laše z Rapotic, který dokázal o víkendu vstřelit dva góly. Na třetím místě skončil Lubomír Venhoda ml., který válí pod svým otcem Lubomírem Venhodou st. (trenérem) ve Vladislavi. O víkendu vstřelil gól a spálil dvě velké gólové šance, které stály v zápase proti Nové Vsi cenné body, i tak si vysloužil nominaci o nejlepšího hráče.

 

Výsledky 18. kola:

 

1. Rostislav Kruba (Velké Meziříčí B)        57 %

 

2. Milan Laš (Rapotice)                                16 %

 

3. Lubomír Venhoda ml. (Vladislav)          10 %


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou