Rozhodčí řezník, netradiční cesta na mistrák, zranění. Které články patřily v sezóně k nejčtenějším? (díl II.)

0

Ještě před startem fotbalové sezóny 2017/18 je čas se ohlédnout za uplynulým ročníkem. Ten přinesl mnoho pozitivních, ale bohužel i negativních okamžiků a událostí. Podívejte se, jaké články patřily na fotbalunas.cz mezi nejčtenější!

Lavi ukázal svou pravou tvář, nakopal dětem!

V sobotu 10. prosince 2016 pořádal rakovnický podnikatel Jan Loder druhý ročník charitativního turnaje Nakopeme dětem. Výtěžek z této akce jde na pomoc organizaci SOS Andělé. Turnaj proběhl za dohledu televizního štábu České televize, ale také za účasti týmu osobností Real Top Praha, fotbalovou radost tak rozdával David "Jarda Kužel" Novotný nebo Jakub „Julius Lavický“ Štáfek, známý ze seriálu Vyšehrad. 

Více ZDE.

 

Oslavu třetího gólu doprovodilo nepříjemné pozdvižení

Kněževes na domácí půdě zvítězila. Atmosféra však byla nepříjemná, poté co musela pro Milana Krejčího přijet sanitka...

Více ZDE.

 

Nevídaný obrat završila Kněževes v nastavení. Hrálo by se, dokud by gól nepadl, jinak by rozhodčí nevyvázl se zdravou kůží, hodnotil hostující trenér

Velice zajímavé a vypjaté utkání sehrála Kněževes proti SK Lišany. Po půli byl stav 0:3! Pak se ale začaly dít věci…

Více ZDE.

 

Netradiční cesta na mistrák? Městečku s jejich retro výpravou bude těžko někdo konkurovat

Pořádkou dávku vtipu a originality prokázali fotbalisté Městečka, kteří působili v okresním přeboru Rakovník. Nálada z dobrých výsledků se přenesla i do jejich cesty na poslední podzimní utkání.

Více ZDE

 

Vážné zranění domácího Hornofa odsunulo výsledek utkání až na vedlejší kolej

V prvním domácím utkání KP hostili fotbalisté SK Rakovník tradičního soupeře ze Lhoty. K vidění bylo šest branek. Penaltový rozstřel, ale bohužel i nesmyslný brutální zákrok kapitána Lhoty Lukáše Havelky, po kterém musela na hřiště dorazit sanitka. 

Více ZDE

 

Dvě červené, zlomený nos, útočník jako záskok v bráně a hostující obrat - utkání v Plané nenudilo

Lokomotiva vrátila Plané podzimní porážku, když přečkala těžké chvíle v prvním poločase, kdy musel na pár minut do branky hráč z pole...

Více ZDE.

 

Čtyři červené pro Pištín. Byla to fraška v podání rozhodčího Brejníka, shodl se s domácími i brankář Borku

V posledním podzimním kole přivítal zvedající se Pištín hosty z Borku. Ti přijeli v dobrém rozpoložení po posledním kole, když si doma smlsli na vedoucím Úsilném. Domácí dokázali v posledních třech kolech uhrát sedm bodů a tabulkou se posunuli do klidných vod. Rozhodčí Brejník ale vzal zápas do svých rukou...

Více ZDE

 

Když je rozhodčí vidět... Aleš Brejník si v excesech libuje

Říká, že kvalitní výkon rozhodčího se pozná tak, že ho po utkání nikdo nerozebírá. Rozhodčí Aleš Brejník si ale pozornosti užil už několikrát dost a dost. Naposledy ho "proslavil" zápas v Pištíně, ve kterém proti domácímu týmu nařídil dvě penalty, vyloučil mu čtyři hráče a nastavil třináct minut (psali jsme zde). A podobný výkon nepředvedl poprvé. Jen namátkou jsme zapátrali v minulosti a vykouklo na nás hned několik případů, z kterých plyne, že tento rozhodčí si libuje v tom, pokud si může jeden z týmů vychutnat...

Více ZDE

 

Michal Korbel: Vyjádřil jsem se jen k výkonu rozhodčího a svého týmu, reakci trenéra nerozumím

Po zápase se Michal Korbel z pozice brankáře Borku (tedy soupeře týmu, jehož hráči viděli čtyři červené karty) vyjádřil v tom smyslu, že rozhodčí Brejník podal velmi špatný výkon. Trenér Borku Stanislav Bryx se proti tomuto posléze ohradil s tím, že s hodnocením svého brankáře oddíl nesouhlasí, podle něj brankář naznačil, že utkání bylo ovlivněno ze strany boreckého klubu. Právě na to Michal Korbel reaguje ve svém vyjádření pro náš web, které v plném znění uveřejňujeme. Děkuje v něm všem, co se za něho třeba i na fotbalunas.cz postavili.

Více ZDE

 

I. díl nejčtenějších článků najdete ZDE 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou