Hněvošice odpadly v samém závěru

0

První přípravný zápas svého týmu s námi zhodnotil trenér Hněvošic David Křempek.

Velké Hoštice - Hněvošice 6:2 (1:1)

 

Hněvošice ve svém prvním přípravném zápase změřily síly s Velkými Hošticemi na jejich hřišti. Úvod zápasu vyšel Hněvošicím lépe, které se zhruba po deseti minutách ujaly vedení, když navrátilec po zranění do sestavy Jan Stříbný zahrával z poloviny hřiště volný přímý kop, a míč doplul až do sítě - 0:1. Hoštice vyrovnaly zhruba ve 25. minutě, když využily zaváhání Harazima v pokutovém území - 1:1

 

V úvodu druhého dějství Hoštice napálily tyčku a hned z vzápětí utekl po pravé straně Pawel Cojg, který našel ve vápně Wojanowskeho, který se v první zápase za Hněvošice uvedl brankou - 1:2. Hoštice srovnaly krok v 65. minutě po kombinační akci - 2:2. V 70. minutě domácí zahodili stoprocentní šanci. Závěr zápasu patřil Hošticím, které se nejdřívě ujaly vedení 3:2 a v poslední desetiminutovce Hněvošice úplně rezignovaly a domácím jim nasázeli ještě tři branky a upravili skóre na konečných 6:2.

 

Branky Hněvošice: J. Stříbný, Wojanowski


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou