Lipovecká specialita

0

    Přenést se doříše divů je přání každého malého dítěte. Stát se kuriozitou sen dospělého muže. Kdo chce něco kuriózního zažít, tak zamíří do města tomu zaslíbeného Pelhřimova, kde lze navštívit Muzeum rekordů a kuriozit. Kdo chce fotbalovou kuriozitu, ať vyrazí do Lipovce. 

      Lipoveckým hráčům se v současné době příliš nedaří. Předposlední místo znamená sestup. Čím však tento fotbalový klub vyniká je směsice několika  příjmení. Sestava Lipovce v posledním zápase vypadala takto: Lahodný-Zouhar,Horáček,Sedlák,Keprt,Vágner,Doležel,Musil. Zdá se Vám poněkud prořídlá? Na první pohled ano, ale ve skutečnosti je tomu jinak. Dnes je již kuriozitou, že v mužstvu nastoupí byť dva bratři nebo duo se stejným jméne. Ne, tak v Lipovci! Zde můžeme na hřišti vidět hned tři Horáčky, dva Zouhary, dva Sedláky. Donedávna i tři Vágnery. Pouze ze čtyř těchto jmen mohou v Lipovci složit základní jedenáctku. To je něco neskutečného! Problém to dělá statistikům, kteří si velice lehce zamění L.Horáčka za J.Horáčka apod. Všichni v Lipovci si již na toto zvykli, včetně vedoucího mužstva, který vyplňuje zápis. Pro soupeře zatím dost nečitelné. Jen těžko bychom v současném sportu hledali podobnou strukturu mužstva V minulosti, zde však něco podobného bylo.Podobnost s Klabzubovou jedenáctkou jen náhodná....


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou