FOTO: Napínavé finále Poháru PKFS nakonec ovládly v penaltovém rozstřelu Přeštice!

0

Tak to bylo finále se vším všudy! Ve finále poháru se setkaly dva týmy z Krajského přeboru, které si to shodou okolností rozdaly o víkendu v rámci soutěže. To se radovaly Domažlice B, ve finále ale přišla vydařená odveta ze strany Přeštic. Jiskře nakonec nestačil ani hattrick Pavla Javorského. Více v článku.

TJ Přeštice - TJ Jiskra Domažlice B 3:3 (1:0), na penalty 5:4

Finálový zápas poháru PKFS, hráno v Přešticích

Střelci: 17. Lambor Patrik, 55. Lambor Patrik, 73. Přibáň Jan - 61. Javorský Pavel, 71. Javorský Pavel, 78. Javorský Pavel.

170 diváků | Rozhodčí: Žák Ondřej, König Michal, Kříž Lukáš.

 

Finalisté se mohli vzájemně otrkat už o víkendovém zápase Krajského přeboru, kdy se radovali po výhře 2:1 hráči domažlické Jiskry. Ve středu si to pak celky rozdaly znovu, tentokrát v bitvě o pohár PKFS. Přeštice využily domácího hřiště a šly v 17. minutě do vedení díky Lamborově brance. Pořádně se zápas rozjel až ve druhém poločase. U navýšení domácího vedení byl znovu Patrik Lambor. Pak ale začala show Pavla Javorského, který dvěma góly srovnal na 2:2. Tento stav vydržel jen dvě minutky, pak šli podruhé v zápase do vedení Přeštičtí, když přesně zakončil Přibáň. Javorský si ale schoval třetí trumf a srovnal v 78. minutě na 3:3.

 

Rozhodovaly tak nervydrásající pokutové kopy, které těsně ovládly Přeštice a jejich stadionek mohl začít slavit - pohárovým mistrem pro sezónu 2016/2017 se stal tým Přeštic!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou