Budišov - Nárameč se chce pohybovat v horních patrech tabulky!

0

Přinášíme Vám hodnocení, aktuálně druhého celku I.A třídy - skupiny B, Budišova - Náramče.

Aktuálně druhý celek Budišov - Nárameč ztrácí na vedouocí a jedinou postupovou pozici celých 12 bodů. Zároveň se tento celek z Třebíčska  může pyšnit nejlepší obranou v soutěži, když za "podzimní část" sezóny inkasoval pouhých 14 branek. V útočné fázi nastříleli hráči tohoto celku 24 branek (pozn. aut. pro porovnání vedoucí celek Koutů nastřílel 51 branek). Pro Krátké hodnocení jsme do klubu požádali Libora Švece:

Podzimní část soutěže hodnotím kladně. Myslím si, že jsme v mnoha zápase předváděli dobrý fotbal a umístění po podzimu je pro nás potěšující. Před zimní přípravou můžeme počítat se stejným kádrem jako na "podzim".

Zimní přípravu jsme zahájili již 20. ledna 2017 a máme naplánovány tři přátelské utkání : Náměšť (1.B), Velké Meziříčí B (KP) a Měřín (1.B).

V "jarní" části sezóny chceme předvádět dobrý fotbal a pohybovat v horních patrech tabulky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou