Výsledky z víkendových přípravných zápasů

0

Zatímco pro některé týmy bylo o víkendu přípravné utkání generálkou před ostrým startem soutěže, jiné sehrály před jarem vůbec první přátelák. Nenajdete ve výčtu výsledek vašeho klubu? Tak nám o něm dejte jednoduše vědět - více zde.

TJ Sokol Kralovice (I.A) - TJ Zruč (KP) 5:3

Zruč měla blízko k vítězství, to jí ale uniklo kvůli kolapsu v posledních minutách, kdy Kralovice vstřelily 3 branky během posledních dvou minut. To už áčko Zruče hrálo kvůli odstoupení Haidlmayera dvacet minut v deseti.

 

TJ Zruč B - Dobříč 3:0 (1:0)

Branky: 14. Klail, 68. Vávra, 90. Řezáč

 

TJ Jiskra Domažlice B – FK Nepomuk A 4:2

 

FK Nepomuk B" - Velký Bor 2:2 (1:1)

Branky Nepomuku: Radek Jiránek 2x

 

TJ Přeštice A - SpVgg Lam 0:0

 

TJ Přeštice B - Chlumčany 1:2
Branka Přeštic: Baranec

 

Česká Kubice – TJ Baník Zbůch 2:6 (1:3)
Branky:
Schejbal 3, Kopček, Šiman, Klečka

Zbůch odehrál svůj první přípravný zápas. Na umělém povrchu v Domažlicích se utkal s Českou Kubicí hrající 1.B třídu. Do přípravy Baníku se zatím zapojilo pouze 9 hráčů a na tréninky chodí v průměru v sedmi lidech. Na zápase jej doplnili hráči z B mužstva. Znatelnou posilou byl hlavně Schejbal, který se po roce vrátil z Tlučné a ukázal, že může zacelit slabinu na postu hrotového útočníka.


Do zápasu vstoupil Baník dobře a brzo vedl, když si Kopček vybojoval balon a z dálky překvapil brankáře Kubice. Soupeř ale následně odpověděl z přímého kopu krásnou střelou do šibenice. Minutu na to si Schejbal zpracoval míč na prsa a ulicí našel Šimana, který vrátil Zbůchu vedení. Do poločasu ještě zvýšil sám Schejbal.


V druhém poločase měl ze hry více soupeř, ale Baník až nezvykle proměňoval téměř všechny šance. Dvakrát utekl Schejbal a dokonal hattrick. V závěru ještě utekl po lajně Šiman a předložil na vápno střídajícímu Klečkovi, který tak ve 4. letech vstřelil svou premiérovou branku v A mužstvu a uzavřel skóre zápasu na 2:6.

Sestava:
Chrien - Lorenc, Fořt, Netušil, Veselý (Klečka) - Šiman, Hrdlička, Prokop, Bártek - Schejbal, Kopček. Trenér: Hrdlička Jan

Zdroj: Facebok B TJ Baník Zbůch

 

FK Svéradice (KP) - Sokol Mochtín (I.A) 0:0

Utkání, které bylo pro oba celky generálkou, se hrálo na velmi těžkém terénu. Mělo vyrovnaný průběh se šancemi na obou stranách, ale gólů se fanoušci obou táborů nedočkali. V prvním poločase byli o něco lepší hosté z Mochtína, ve druhém naopak domácí, kteří byli blíže k dosažení branky, když nastřelili břevno mochtínské brány.

Sestava Mochtína: Rajtmajer, Bejvl, Staněk, Žiak J., Švátora P., Novák, Dolejš Ji., Cihlář, Čeleda, Smolík, Pretzelmayer J., střídali : Kodeš, Velek, Plánička

Zdroj: http://www.tjmochtin.cz

 

TJ Start Luby – SK Kdyně 3:1 (2:0)

Branky Lub: Nešpor Jakub 2, Koželuh Vojtěch

 

TJ Sušice - Nýrsko 2:0
Branky: Skála 2

Sestava Sušice: Gill, Bachroň, Vichr, Kodýdek, Fuchs, Skála, Čanecký, Szedmák, Kysilka, Vrhel, Varga. Střídali: Hubáček, Hájek, Klíma T.

 

TJ Sokol Trpísty- TJ Sokol Vranov 5:0

 

TURNAJ HB

TJ Trnová - Sokol Dolní Bělá 5:3 (1:2)

 

Branky Trnové: Patrik Mazák 3, Dominik Mazák, Petr Vodička


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou