Tip experta - 22.kolo jihočeského KP

0

Expert jihočeského kraje tipuje jasnou výhru písecké rezervy a vydřenou výhru dačického Centropenu, který v souboji posledni vs předposlední přivítá Sedlice.

 

Třeboň – Veselí nad Lužnicí

Čekám velice vyrovnané utkání. Oba týmy se po zimní pauze už probraly a pravidelně sbírají body. Třeboň se tak stále drží v závěsu Oseku a J. Hradce a nelze je z boje o postup do divize vynechat. Naopak Veselí uniká se sestupových vod směrem ke středu tabulky. Zápas by nemusel mít vítěze ani poraženého a mohl by tak skončit remízou

Tip experta: 0

 

Jindřichův Hradec - Želeč

Druhý celek tabulky překvapivě ztratil body na Hluboké a pustil před sebe Osek. Doma je Hradec silný a zaváhání z minulého kola napraví, i když se nejspíše na výhru pořádně nadře, protože Želeč hraje na jaře velice dobře.

Tip experta: 1

 

Písek „“B“ – Čimelice

Duel sousedů v tabulce, kteří se pohybují v klidných vodách tabulky, by mohl přinést uvolněný a pohledný fotbal. Výsledek určitě ovlivní počet pendlů z píseckého áčka, právě ti by totiž mohli výsledek zápasu strhnout na svojí stranu.

Tip experta: 1

 

Dražice - Rudolfov

Protože je tabulka velice vyrovnaná tak i zápas mezi osmým a jedenáctým celkem tabulky je vlastně zápasem týmů ohrožených sestupem. Oba týmy se musí hnát za vítězstvím, protože výhra znamená relativní klid a prohra může znamenat prohloubení problémů s udržením týmu v nejvyšší krajské soutěži. V spíš bojovném než fotbalovém zápase by si týmy mohly body podělit.

Tip experta: 0

 

Prachatice - Osek

Prachatice jsou velice nevyzpytatelný mančaft, který dokáže týmy se špice tabulky obírat o body a zároveň tyto cenné body občas rozdá i slabším celkum. V zápase s Osekem by mohlo dojít k té první variantě a sen hostujících o postupu by mohl nabrat trhliny.

Tip experta: 1

 

Dačice – Sedlice

Body z tohoto zápasu budou mít cenu zlata, protože poslední celek hostí tým, který okupuje příčku předposlední. Hráči Dačického Centropenu jsou v hluboké krizi. Nyní je čeká dvojblok domácích zápasů právě se Sedlicí a následně s Kaplicí a pro udržení šance zachránit se je potřeba ideálně 6 bodů. Já věřím, že tým trenéra Krejči konečně zabere a přiživí šanci na záchranu.

Tip experta: 1

 

Jankov – Hluboká nad Vltavou

Jankov na jaře jede, hraje ve velké pohodě a stále stoupá tabulkou. Pokud se nestane nic neočekávaného, měly by tři body zůstat doma. Hluboká sice přijede nabuzená po remíze s J. Hradcem, ale v Jankově ji bude čekat vystřízlivění.

Tip experta: 1

 

Kaplice – Soběslav

Další záchranářský duel se odehraje v Kaplici. Domácí na jaře získali pouhé tři body za překvapivé vítězství s Prachaticemi. Na svém hřišti body ztrácet nesmí a tvrdě půjdou za vítězstvím. Soběslav tentokrát ostrouhá.

Tip experta: 10

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou