Strunkovice vyzvou hokejisty Motoru i Amforu Praha s Ivanem Haškem

0

Letos ve Strunkovicích slaví osmé sportovní odpoledne. V neděli 26. června A tým Strunkovic vyzve hokejisty Motoru a jejich hostů z KHL. Druhý zápas bude hráčů Strunkovic nad 40 let proti Amfoře Praha, kde se představí i Ivan Hašek. O výkop se postará Jiřina Bohdalová a Lešek Semelka. Akce má charitativní podtext – část výtěžku půjde do dětského domova. Dále se můžete těšit na zábavný E.ON atrakce, v případě příznivého počasí shodí nad areálem letadlo bonbony pro děti, nebude chybět ani vystoupení mažoretek.  

14:00 TJ Blaník Strunkovice – Motor České Budějovice

Šestý tým tabulky I.B třídy sk. B si od dvou hodin odpoledne zahraje s Motorem. Prvoligový klub ještě, než začne hrát přípravné zápasy, na ledě si zahraje fotbalové utkání proti Strunkovicím. Za Motor se představí hráči z KHL, ale i Martin Vozábal nebo David Horejš.

 

16:00 TJ Blaník Strunkovice nad 40 let – Amfora Praha

Tento zápas se bude starat spíše o zábavu pro diváky. Za Amforu se představí například Antonín Panenka, Ivan Hašek, Geňa Genzer, Vašo Patejdl a další známé tváře, viz plakát. 

 

Vstupné na celé odpoledne je 80 Kč, děti do 15 let zdarma.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou