Českokrumlovský okres bude zet neobsazený

0

Dvě fotbalové soutěže, které Českokrumlovsko nabízí, aktuálně budou bez pravidelné aktivity a to z důvodu odchodu stávajícího redaktora. Týče se to tedy konkrétně jak okresního přeboru, tak společně s ním III. třídy.

Pro veřejnost tak nyní platí, že vzájemné zápasy klubů, které pod ony soutěže spadají, nebudou pravidelně sledovány a přibližovány reportážemi, jak tomu bylo doposud. Alespoň do doby, než portál fotbalunas.cz sežene adekvátní náhradu, která vše pod svá křídla přebere.

Toto je zároveň nabídka pro všechny amatérské novináře nebo fotbalové nadšence, kteří by se rádi stali součástí celorepublikového unikátu a zapojili se tradičního styku s místními fotbalisty a klubovými funkcionáři. Zájemci proto piště přímo na email michal.spirek@fotbalunas.cz.

Slovem redaktora

Vážení sportovní přátelé, aktivní fotbalisté i zástupci klubů,

s politováním vám všem musím oznámit, že jsem byl nucen veškerou spolupráci s portálem fotbalunas.cz na vlastní žádost ukončit. Hlavním důvodem pro mé rozhodnutí je brzké stěhování se na střed Čech, odkud by se mi pracovalo opravdu špatně, měl bych opravdu minimální šance nějaké utkání osobně navštívit a velkou měrou se na mém kroku podepsaly také rodinné důvody.


Zároveň bych nyní rád všem poděkoval za spolupráci, kterou jsme spolu vzájemně celý rok vedli, nebojím se říci, že bez problémů a vše kolem toho mi bude opravdu chybět. Ano i ta nepříjemná časová tíseň a občas hektický, až nepříjemně dotírající nával. Chtěl bych vám v osobním i profesním životě popřát mnoho zdarů a ať se vše dále děje s úspěchem a radostmi na trávníku, kde se cítíte, jak doufám, nejlépe.

Seznam těch, kteří, se mnou spolupracovali aktivně, připravím pro nástup nového redaktora, který snad přijde co možná nejdříve a tak můžete počítat, že vás dříve nebo později bude kontaktovat člověk, jenž naváže na mou cestu a pude pokračovat ještě lepší formou, než jsem to dělal já.

S pozdravem
Imrich Hrabovský.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou