Jarní část je tady!

0

Nadcházející víkend se rozbíhají krajské soutěže, to znamená jediné. Startuje i jarní část Ondrášovka Krajský přebor. Hned na úvod nás čeká několik zajímavých střetnutí. Uvidíme, jak se týmy připravili během zimní přípravy a jakou mají aktuální formu.

Nadcházející víkend 12. a 13. března začíná jarní část Ondrášovka Krajský přebor středočeského kraje. V prvním jarním kole nás čeká hned několik zajímavých zápasů.

 

Sobotní zápasy

Jarní část odstartuje FK Čechie Vykáň proti MFK Dobříš. Jedná se o zápas 2. proti 7. týmu tabulky a zápas se hraje od 10:15. To je tradiční začátek zápasů ve Vykáni. V dalším zápase se představí FK Kavalier Sázava proti ČLU Beroun. Zápas začíná od 14:30 a postaví se proti sobě 16. a 8. celek tabulky. Ve stejném čase tedy 14:30 začíná zápas TJ Jíloviště (10.) proti SK Lhota (12.). Ve večerních hodinách pak jako poslední vyběhnou na umělé trávě v Berouně družstva Poříčí nad Sázavou (3.) a Slovanu Velvary (4.) Zápas začíná v 18:00.

 

Nedělní zápasy

V neděli se pokračuje dalšími 4 zápasy. Všechny 4 zápasy začínají od 14:30. SK Rakovník (6.) se postaví doma proti Mnichovu Hradišti (13.). Lídr tabulky celek Hostouně (1.) bude doma proti AFK Tuchlovicím (14.) velkým favoritem na výhru. Naopak zápas AFK Semice (9.) proti SK Rejšice (11.) jasného favorita nemá. Mírného favorita bude mít zápas Sokola Vraný (15.) proti SS Ostrá (5.), kde hosté budou mírnými favority na výhru vzhledem k postavení v tabulce. 

 

Nezbývá než dodat, že první jarní kolo je za dveřmi a uvidíme co nám přinese.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou