Rozhovor s hráčem 19. kola Davidem Balgarem

0

 

Hráčem 19. kola byl v hlasování diváků vyhlášen obránce týmu TJ Ludgeřovice David Balgar. Tento na prvním místě získal 17% hlasů. V těsném hlasování o 2% hlasů porazil brankáře týmu FK Staříč Lukáše Smetanu. Na třetím místě s 13% hlasů skončil hráč TJ Sokol Šilheřovice Petr Jakubec.

 

 

O uplynulém kole a dalších zajímavostech ze života jak samotného hráče tak ludgeřovického týmu jsme právě s Davidem krátce pohovořili.

 

 

 

Odchovanec ludgeřovické kopané David Balgar se do týmu, který jej vychoval vrátil v zimní přestávce z hostování v Hati. První utkání na domácí půdě právě s Hatí musel díky domluvě obou klubů sledovat pouze jako divák. Ve druhém utkání v Kozmicích se již objevil v základní sestavě na místě pravého obránce. V utkání ve Velké Polomi jej trenéři posunuli do stoperské dvojce a tento tah se ukázal být správným řešením. David na této pozici svedl spoustu soubojů s domácími útočníky, ze kterých vesměs vyšel jako vítěz. „Do zápasu jsme šli s tím, že chceme ve Velké Polomi bodovat. Věděli jsme, že velké nebezpečí hrozí od bratří Sztefků a na to jsme se zaměřili. Tato taktika, kterou určili trenéři se nakonec ukázala jako vítězná. Zápas se vydařil nejen mě, ale celý tým makal jako jedno mužstvo,“ vyzdvihl týmového ducha, dobře zvolenou taktiku trenérského dua Vladimír Coufal, Jaroslav Mudroch a pokračoval, „potěšující pro mě i s výhledem do budoucna byl výkon mladého Mariána Postředníka, který poprvé nastoupil v základní sestavě, odehrál výborný zápas, který korunoval vstřeleným gólem. Dalším koho bych chtěl vyzvednout je Roman Fejerčák, který nejen, že na místě stopera výborně bránil, ale dokonce i v závěru podpořil útok a uzavřel skóre utkání.“ Vzhledem k dobrým dosavadním výsledkům Ludgeřovic v jarních odvetách, jsem se Davida zeptal i na výhled do budoucna, jaké má jeho tým ambice. „V této sezóně budeme chtít uhrát co nejvíce bodů a skončit nejhůře do 5. místa v tabulce. Škoda prohry v Kozmicích, kde jsme dlouhou dobu hráli proti desíti. Do příští sezóny, protože máme mladé mužstvo a o některé naše hráče byl zájem i v zimní přestávce bude důležité udržet stávající kádr pohromadě, případně vhodně doplnit nějakým zkušenějším hráčem. V té chvíli bychom  reálně mohli pomýšlet i na boj o postup do 1.A třídy.“ V dalším utkání na domácím hřišti Ludgeřovice přivítají hráče Ostravy-Jih. „Nálada v kabině je výborná. Ostrava-Jih zřejmě díky výsledkům řeší opačný problém. Těchto aspektů musíme v sobotu využít a získat další tři body do tabulky,“ vyhlíží 27letý obránce další duel. Na závěr jsem se Davida zeptal, zda sleduje projekt fotbalunas.cz a jaké ohlasy na něj zaznamenal. „Je to výborný nápad.  Nová podoba stránek se mi líbí, je to přehledné a dají se zde získat cenné informace. Probíráme to už i se spoluhráči v kabině. Škoda, že zatím nejsou obsáhlé všechny soutěže v okolí.“

 

 

 

Profil hráče 19. kola

 

 

 

Jméno: David

 

Příjmení: Balgar

 

Věk: 27 let

 

Výška: 185 cm

 

Váha: 86 cm

 

Post: obránce

 

Předchozí působiště: mládež – TJ Ludgeřovice, muži – TJ Ludgeřovice, FK Darkovičky, TJ Sokol Hať,

 

Přítelkyně: Andrea

 

Pes: Jodinka

 

Zaměstnání: finanční poradce

 

Oblíbené pití: pivo

 

Oblíbené jídlo: vše

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou