Jiskra Ústínad Orlicí vyzvala 1.SK Prostějov

0
JISKRA ÚSTÍ N.O. – 1.SK PROSTĚJOV      1   :   1   / 0 : 0 / 

 

SESTAVA ÚSTÍ :

Krátký/46.Truhlář/  – Rejda/46.Fikejz/ – Chleboun – Nágl/80.Heger/ – Coufal Heger/46.Sloupenský/ – Vaňous – P.Langer – Souček – Boštík/46.Kopecký/

Kukla/70.Krummer/

BRANKY:  88.´ Vaňous

Ani druhému přípravnému utkání ústeckých fotbalistů nepřálo počasí. Napoprvé lilo, tentokrát zápasu předcházela velká sněhová přeháňka. Terén byl sice zasněžený, ale hrálo se velmi zajímavé střetnutí, s řadou dramatických situací před oběma brankami. Hosté mají ve svém středu několik fotbalistů s ligovou minulostí /nejznámější Zelenka, Kroupa/ a pohybují se i letos na špici MFL. Od úvodních minut měl Prostějov územní převahu, která vyvrcholila v 5. min. ránou Kroupy zblízka mimo. Postupem času se ale hra vyrovnala a další vážnější situace se překvapivě udála před brankou hostů. Stalo se v 15. min., kdy po přihrávce Hegera pálil z vápna Kukla. Vzápětí obral Souček o míč obránce, kterému gólman vyhodil míč, nahrál na vápno Kuklovi, jehož pokus se před brankou zastavil ve sněhu, aby se posléze stal kořistí obrany. Ve 25. min. přihrál Souček za obranu do běhu Boštíkovi, kterého výtečně vychytal gólman Hirsch. Poté přišly chvíle hostů, v 32. min. zachytil Petržela zpětnou přihrávku dozadu, utekl všem, obešel Krátkého a z úhlu přihrál Kroupovi před prázdnou branku. Hostující střelec však nepochopitelně napálil míč vysoko nad branku. V závěru úvodní části se neujal přímý Petržely z hranice velkého vápna, zastavila ho dobře postavená domácí zeď. Po přestávce mněl hned v 46. min. dobrou příležitost hostující Zapletal, jenž sám před gólmanem minul. Pak se dlouho hrálo převážně ve středu hřiště nahoru - dolu, aby zápas vyvrcholil v samotném závěru. V 75. min. rozehrál Zelenka přímý kop z pravé strany do vápna, odražený míč získal Sečkář, jehož umístěnou přízemní ránu zastavila až síť – 0:1. V 86. min. po nedorozumění v ústecké obraně zvonila tyč, v zápětí získal míč T.Langer, jehož ránu z několika kroků zázračně chytil gólman Truhlář. Byl to zákrok zápasu, protože o minutu později přebral P.Langer aut na polovině soupeře, krásnou průnikovou přihrávkou našel rozběhnutého Vaňouse a ten umístěnou střelou k tyči z 16m vyrovnal – 1:1. Nerozhodnou přípravu s velmi kvalitním soupeřem nelze přeceňovat, ale je velmi cenná protože do zápasu zasáhli i mladí hráči Jiskry, kteří zatím nastupují převážně za B tým v I. A třídě. Příští zápas na domácí UMT je na programu v sobotu 30. 1. od 12.00 hod. Soupeřem bude další tým z Moravy, přední celek Jihomoravského KP SK Olympia Ráječko.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou